Derfor tok hun til tårene på direkten

– Det var godt å slippe alt ut og hele dagen hadde jeg lyst til å gråte

Forrige lørdag tok Sophie Elise (23) et knallsterkt oppgjør med netthetsen hun utsettes for da hun danset en paso doble som rørte mange.

Hun og dansepartneren Benjamin Jayakoddy fikk 37 poeng av dommerne, som var svært rørte etter hennes opptreden.

– Fantastisk opplevelse

Etter å ha havnet i nedre halvdel på resultatlisten uken før, jobbet Sophie Elise og dansepartneren ekstra hardt før opptredenen forrige lørdag.

– Det var en fantastisk opplevelse og jeg vil ta dette med meg resten av livet. Det å få så mange gode tilbakemeldinger på noe som betydde så mye for meg, var viktig og jeg lever fortsatt på en sky etter det, sier Sophie Elise til TV 2.

TRØST: Dansedommer Trine Dehli Cleve omfavner Sophie Elise etter den rørende paso doble-dansen. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
TRØST: Dansedommer Trine Dehli Cleve omfavner Sophie Elise etter den rørende paso doble-dansen. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Tårefull dans

Etter den rørende dansen kom dansedommer Trine Dehli Cleve (57) bort til Sophie Elise og ga henne en spontan klem. Da ble hun svært rørt og begynte å gråte på sending.

– Tårene bare kom, og jeg er glad jeg viste folk hvor mye dette betydde for meg. Det var godt å slippe alt ut siden jeg var så skjerpet i dansen. Hele dagen hadde jeg lyst å gråte fordi jeg hadde så mye nerver, så det var godt å slippe det ut, forteller Sophie Elise.

Enorm respons

Bloggeren har i flere år levd med store mengder netthets, og hun har opplevd å bli drapstruet på grunn av at hun har ytret sine meninger. Responsen etter Skal vi danse-opptredenen har ikke latt vente på seg og folk har kommet bort til henne og gitt sin støtte.

– Jeg tror det er første gang i mitt liv at jeg har bare fått gode tilbakemeldinger. Jeg får meldinger fra folk som sier at det berørte dem og at det var viktig og nødvendig for folk å se. Jeg er fortsatt litt på en sky etter all responsen, sier hun.

– Hva tror du de verste nettrollene tenkte etter opptredenen din?

– Jeg tror ikke de blir så berørt. Men jeg håper at de som er i startfasen av å mobbe på nett kan bli ristet litt av dette og at de kan føle på det og ta et steg tilbake, avslutter Sophie Elise.