UT MED SKADE: Naby Keïta satte seg etter et kvarters spill mot Napoli.
UT MED SKADE: Naby Keïta satte seg etter et kvarters spill mot Napoli. Foto: Alberto Pizzoli

Liverpool-stjerne måtte ut på båre

Naby Keïta satte seg plutselig ned mot Napoli og måtte ha hjelp til å komme seg av banen. Nå utelukker klubben alvorlig skade.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Napoli - Liverpool 1-0

Naby Keïta fikk tillit fra start mot Napoli, men kampen varte bare et drøyt kvarters tid, for uten en motspiller i nærheten satte Liverpools nye midtbanespiller seg ned.

Etter hvert ble han løftet over på en båre og kjørt av gressteppet på San Paolo med bil.

Liverpool tapte til slutt kampen 0-1 etter Lorenzo Insignes scoring like før full tid.

Liverpool-manager Jürgen Klopp sa etter kampen at det var snakk om en ryggskade.

Liverpool opplyste ved midnatt at midtbanespilleren ble fraktet til sykehus der man gjennomførte undersøkelser. Ifølge Mirror blir det torsdag morgen bekreftet at Keita har sluppet unna alvorlige ryggskader. Han drar tilbake til England sammen med laget torsdag og er aktuell til kampen mot Manchester City søndag.

Kaptein Jordan Henderson ble byttet inn for Keïta og utgjorde midtbanen sammen med James Milner og Georginio Wijnaldum i Napoli.

Liverpool skal ut mot Manchester City i det TV 2 Sport Premium-sendte toppoppgjøret søndag. Deretter venter et to uker langt landslagsopphold.

Keïta skal etter planen reise med landslaget til Guinea. De møter Rwanda i to kvalifiseringskamper til Afrikamesterskapet, som arrangeres til sommeren.

Den tidligere RB Salzburg-spilleren tok Liverpool og Premier League med storm i sesonginnledningen, men har måttet finne seg i å sitte på benken de siste ukene etter storspillet til Milner og Wijnaldum.