Liverpool-forsvaret sprakk til slutt: Insigne avgjorde i siste spilleminutt

Kalddusj for Liverpool et halvt minutt før full tid borte mot Napoli.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Napoli - Liverpool 1-0

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Jürgen Klopp stilte med et tilnærmet toppet Liverpool-mannskap mot Napoli onsdag, men de røde skapte ikke en eneste ordentlig målsjanse borte på San Paolo.

Napoli var det førende laget i store deler av kampen, men slet med å overliste Alisson Becker og resten av Liverpool-forsvaret.

Et halvminutt før slutt kom imidlertid målet for Napoli. José Callejón kom fint rundt på høyre og spilt inn til Lorenzo Insigne, som skled inn seiersmålet til 1-0 for Napoli.

– Ingen skal forteller Insigne eller noen andre at det ikke er fortjent at de er i føringen, sa TV 2s fotballkommentator Espen Ween.

Klopp mener 0-0 hadde vært et godt resultat å ta med seg hjem til Anfield.

– Vi fortjente å tape, så vi trenger ikke å gjøre det til noe større. Vi hadde våre øyeblikk, men formasjonen vår var feil og vi gikk i feil rom. Midtbanespillernes jobb var nesten umulig. Vi burde vært rolige i slike situasjonen, og vi ble for stresset med ball, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp til BT Sport.

Seieren gjør at Napoli går opp på tabelltopp i gruppen med fire poeng. Paris Saint-Germain og Liverpool følger på de to neste plassene med tre poeng hver. Røde Stjerne ligger sist med ett poeng.

– Liverpool kommer til å være skuffet, for nå står det mellom tre lag. Røde Stjerne har ingen sjanse, men det har de tre andre, sier TV 2s Premier League-ekspert Brede Hangeland.

– Jeg tror fortsatt PSG og Liverpool går videre, sier tidligere Tottenham- og Liverpool-spiss Robbie Keane i TV 2s Champions League-studio.

Enda en smell for Liverpool var at midtbanestjernen Naby Keïta måtte ut med en skade etter et kvarters spill.

Joe Gomez hadde en klarering nærmest på målstreken i andreomgang, og drøyt åtte minutter før full tid styrte Dries Mertens et innlegg i tverrliggeren.

– Ut fra sjansene er det ingen tvil om at Napoli hadde fortjent en ledelse her. Spesielt i andreomgang har de vært det førende laget, sa TV 2s fotballkommentator Espen Ween etter tverrliggertreffet til innbytter Mertens.

Robbie Keane mener Liverpool-fansen ikke har grunn til å være bekymret.​

– Jeg ville ikke vært bekymret. Vi må huske at disse lagene, spesielt i Italia, forsvarer seg godt og er vanskelige å bryte ned. Liverpool vinner denne på hjemmebane, sier iren.