Gnistrende Neymar med vakkert hat-trick i PSGs festforestilling

PSGs superstjerne med to frisparkperler mot Røde Stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paris Saint-Germain - Røde Stjerne 6-1

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Paris Saint-Germain holdt lekestue med Røde Stjerne før pause mot Røde Stjerne. Med 4-0 var seieren i praksis allerede sikret.

Det endte til slutt med 6-1 til pariserne.

Neymar var kampens store spiller. Først satte han inn 1-0 med et lekkert frispark han skaffet selv på drøyt tjue meter, før han drøyt to minutter senere spilte vegg med Kylian Mbappé og la på til 2-0 for PSG.

Den brasilianske superstjernen fullførte festen med en ny frisparkperle til 6-1.

– Et prakfullt frispark av Neymar. Den tåler vi å se igjen og igjen og igjen, sa Brede Hangeland i Champions League-studio om Neymars andre frisparkperle.

Edinson Cavani scoret 3-0 i det 37. minutt. Drøyt tre minutter senere slo Thomas Meunier et nydelig innlegg til Ángel Di María, som styrte inn kveldens fjerde.

Andreomgang så lenge ut som en transportetappe, men PSG broderte seg gjennom Beograd-klubbens forsvar med glitrende kombinasjoner mellom Neymar, Cavani og Mbappé. Sistnevnte satte inn 5-0 for PSG.

Den tidligere Werder Bremen- og Chelsea-spilleren Marko Marin reduserte til 1-5 med et skudd i det nærmeste hjørnet i det 74. spilleminutt, men ti minutter før full tid fullførte Neymar sitt hat-trick til 6-1 for PSG.

Det var Røde Stjernes første tap på 34 kamper. Serberne kom til den franske hovedstaden med en utrolig rekke på 26 seire og åtte uavgjorte kamper, inkludert 0-0 mot Napoli i Champions League-åpningen.

Napoli og Liverpool i samme gruppe møtes senere onsdag kveld.​​