I FORM: RB Leipzig kommer med flere toppspillere som Timo Werner og Emil Forsberg, men Mike Jensen frykter danske Yussuf Poulsen mest.
I FORM: RB Leipzig kommer med flere toppspillere som Timo Werner og Emil Forsberg, men Mike Jensen frykter danske Yussuf Poulsen mest. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau scanpix / NTB scanpix

Dette er mannen Rosenborg må passe seg for: – Han hopper som en hare

Rosenborgs Mike Jensen mener landsmann Yussuf Yurary Poulsen er spilleren de må se opp for når Leipzig gjester Lerkendal torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Rosenborg-Leipzig på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo torsdag fra klokken 18.30.

Torsdag kommer Red Bull Leipzig på besøk til Lerkendal, og før kampen mener Rosenborg-kaptein Mike Jensen at landsmann Yussuf Yurary Poulsen er mannen de bør se opp for. Til tross for at laget har spillere som Timo Werner og Emil Forsberg på blokka.

– Om du ikke kontrollerer han, da er du i fare. Fysikken hans er helt utrolig og vi må holde ballen unna han. Han er så rask og hopper som en hare, sa den danske RBK-spilleren på onsdagens pressekonferranse.

Yussuf Poulsen har allerde notert seg for tre mål på seks kamper i Bundesligaen i tillegg til et mål i første gruppspillskamp mot Red Bull Salzburg hvor de tapte 2-3. To av målene kom i forrige serierunde mot Hoffenheim, hvor Poulsen scoret mål nummer to med sine edle deler.

– Det var et morsomt mål, sier Jensen.

– Jeg spurte han på forrige landslagssamling om han var klar for å komme til Lerkendal å få bank om noen uker. Da svarte han at vi får se. Vi er gode venner, forteller Rosenborg-spilleren og fortsetter:

– Det er nok det tøffeste laget jeg noen gang har møtt i min tid her i klubben.

Tidligere forsvarspiller og nå styremedlem i Rosenborg, Rune Bratseth, er imponert over Leipzig-laget.

– Selv om de har eiere som Red Bull så har de ikke kjøpt verdensklasse eller dyre spillere, de satser på akademi og utvikling av unge spillere. Å ta andre plass i Bundesliga er utrolig sterkt. De er virkelig flinke, men det er absolutt mulig for Rosenborg å slå det laget på hjemmebane, sier Bratseth til TV 2.