Kristine ullebø snakker ut i bloggerne:

– Derfor ble det slutt mellom meg og Fabian

– Den dagen jeg slo opp var faktisk en fin dag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidlig i mai kom blogginnlegget der Kristine Ullebø åpenhjertig fortalte at forholdet til kjæresten Fabian Venja Raae var over.

Siden den gang har ikke bloggeren villet kommentere eller snakke om det såre bruddet.

Orket ikke mer

I torsdagens episode av Bloggerne får seerne se og høre om den tunge tiden for første gang.

– Jeg orket ikke ett sekund mer. Ikke et eneste sekund til. Jeg er så sliten i hjertet mitt. Jeg bare visnet helt. Jeg forsvant, sier en gråtkvalt Ullebø til filmkameraene.

Se hele episoden på TV 2 Sumo.

21-åringen og Raae var sammen i litt over ett år. I februar 2017 presenterte hun kjæresten for sine blogglesere med innlegget «Jeg er forelska», og siden en tid har han vært mye å se både på bloggen og i dokuserien Bloggerne.

Ullebø forteller at hun slo opp, snudde seg og løp. At hun visste at hun aldri kunne se han i øynene igjen.

– Jeg var ny i byen og jeg hadde ikke fått uttrykt hvem jeg var. Da jeg kom til Oslo var jeg klar for å blomstre. Han gikk det frem i meg – det var jo alltid i meg – men det var rett tid og rett sted. Jeg fikk frem mange sider jeg ikke hadde sett før og jeg kjente på nye følelser jeg aldri hadde kjent på før, sier hun, og fortsetter:

– Problemet var at etter hvert begynte det å gå motsatt vei. Jeg ble så fanget i kjærligheten at jeg sluttet å blomstre, og da var det så vanskelig for meg å forlate forholdet. Jeg trodde hele tiden at det var han som hadde fått meg til å blomstre.

– Bra det ikke ble oss

Ullebø forteller at hun ikke trodde hun kunne være den personen hun ville uten ham.

– Det føles bra at det ikke ble oss. Så vondt var det, at det føles bra. Jeg sitter ikke og tenker nå at han var min drømmemann, for det var han ikke. Jeg har ikke mistet drømmemannen i mitt liv, for det skulle aldri bli oss.

Bloggeren sier at hun gråt masse, og at det var vondt å være i forholdet.

– Nå er det i hvert fall vondt på en riktig måte. Den dagen jeg slo opp var faktisk en fin dag. Jeg får ikke vondt i magen når jeg tenker på den dagen. Endelig hadde jeg de som betyr noe rundt meg, de som elsker meg og de som vil meg godt. Så det var en fin dag, avslutter hun i episoden.

Kritikk fra leserne

I den foregående sesongen av Bloggerne fikk TV-seerne innblikk i starten av forholdet deres. Da var det mye kjærlighetsdrama, blant annet en heftig krangel på Ullebøs 20-årsfest.

Paret har måttet tåle mye kritikk fra bloggleserne. Ullebø har tidligere skrevet på bloggen at leserne mente at hun forandret seg etter at hun møtte Raae, og flere kommentarer gikk på at han ikke var bra nok for henne.

Ferdig i Bloggerne

I september kunne TV 2 fortelle at den pågående sesongen av Bloggerne vil bli Ullebøs siste, i hvert fall for en stund.

– Jeg liker å kalle det en pause. Jeg blir så emosjonell av å tenke på at jeg ikke skal gjøre det mer, fortalte hun til TV 2.

21-åringen gleder seg til å ikke ha privatlivet sitt brettet ut på TV-skjermen.

– Jeg har vist hele livet mitt, helt siden russetiden. Nå skal jeg trekke meg litt tilbake fra rampelyset. Jeg har noen spennende prosjekter som forhåpentligvis går i boks dette året, sa Førde-jenta.

Blogg-venninnen Anniken Jørgensen uttalte den gang at det var et dumt valg av Ullebø. Selv mener hun det er en fin måte å både dokumentere livet sitt på, og få publisitet.

– Jeg tror ikke helt at hun vet hva hun har gjort. Jeg tror hun kommer til å angre, sa 22-åringen.

Jørgensen var selv nær ved å trekke seg fra programmet for en stund tilbake, men ringte produksjonen da hun skjønte det ville vært en tabbe.