Støttet sparking av Mourinho – nå forklarer han hva som skjedde

Manchester United-kaptein Antonio Valencia var uheldig og likte et Instagram-innlegg. Nå beklager han.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter 0-0 kampen mot Valencia i Champions League likte Manchester United-stjernen et Instagram-innlegg med følgende tekst:

– Jeg er ikke overrasket over resultatet i kampen. Jeg har alltid sett frem til kampene våre, men i det siste har Mourninho gjort det smertefullt å se på oss. Noe må endres. Det er tid for at Mourinho går.

Det var teksten som United-kapteinen nå hevder han ikke leste på fan-innlegget til kontoen teamvalencia25.

Nå tar han ordet for munnen på sin egen Instagram-profil.

– I går likte jeg et innlegg på Instagram uten å lese tekstet som var til bildet. Dette er ikke min mening, og jeg beklager dette. Jeg har full støtte til manageren og lagkameratene mine. Vi gjør alle vårt beste for å forbedre resultatene, skrive Antonio Valencia selv.

Dette kommer på et uheldig tidspunkt for Manchester United og José Mourinho som ifølge britiske medier er på kant med flere av spillerne i troppen. Det er også rapportert at United-kapteinen og Mourinho knapt er på talefot. Det etter at 33-åringen ble vraket til Ligacup-tapet for Derby County i september.

Se sammendrag fra kampen mot Valencia i videovinduet øverst på siden!

UHELL: Manchester United-kapteinen hevder det var et uhell når han likte dette innlegget etter 0-0-kampen mot Valencia. Skjermdump: Instagram
UHELL: Manchester United-kapteinen hevder det var et uhell når han likte dette innlegget etter 0-0-kampen mot Valencia. Skjermdump: Instagram