– Mourinho bringer skam over klubben

Paul Scholes er lei av José Mourinhos behandling av Manchester United-spillerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-Valencia 0-0

Manchester United klarte aldri å få nettkjenning og delte poengene med Valencia etter en målløs kamp i mesterligaen tirsdag.

Manchester United er inne i en trøblete periode med ett poeng på de to siste seriekampene og mye bråk rundt trener José Mourinho og Paul Pogba. Tirsdagens 0-0-resultat mot Valencia gjør ikke situasjonen for de rødkledde veldig mye bedre.

– Når man ser United spille, blir man nesten litt vant til å bli skuffet. Når kommer den blendende prestasjonen der de fosser forbi motstanderen, spør Brede Hangeland.

– Helt stillstand. Ingen nye svar på ting. Ingen nye spillere som står frem. De har ingen formspillere. Hvilke spillere på Manchester United er i skikkelig slag? Det er lite å ta med seg videre fra denne kampen, sier Simen Stamsø Møller.

– Ute av kontroll
​Manchester United-legenden Paul Scholes er overrasket over at Mourinho fortsatt er manager i klubben.

– Han går konstant løs på spillerne sine. Han går løs på sjefene sine fordi han ikke får det han vil. Snakketøyet hans er ute av kontroll, og jeg synes han bringer skam over klubben, sier Scholes i BT Sports studio.

José Mourinho var ikke nevneverdig interessert i å høre kritikken fra Scholes.

– For å være ærlig er jeg ikke interessert. I dette landet har man ytringsfrihet. Man kan si hva man vil, sier Mourinho.

– Sliter med selvtilliten
​TV 2s Champions League-ekspert Ryan Giggs mener Manchester United-spillerne sliter med lav selvtillit.

– Det var en skuffende kveld. Før kampen sa jeg at fansen var klar for angrepsfotball i Champions League. Jeg synes de startet bra de første ti minuttene. Etter det var det ikke mye. Mot slutten satte de Valencia under press, men uten å skape noen sjanser. For meg ser det ut som spillerne sliter med selvtilliten for tiden. Sanchez, Lukaku, Rashford og Martial prøver seg, men prøver ikke igjen når de mislykkes, analyserer han.

Etter kampen gikk Mourinho nok en gang løs på spillerne sine.

– Angriperne prøvde, men når de ikke har spesielle kvaliteter, så kan du ikke be om spesielle ting, sa den hardt pressede United-sjefen.

Den forklaringen kjøper ikke Hangeland.

– Det er spillere som er kjøpt inn for milliarder av kroner. Det er Mourinhos jobb å sørge for at de leverer de prestasjonene. Spillerne må settes inn i et system der de får skinne. Akkurat nå gjør systemet de individuelle spillerne dårligere, konkluderer Hangeland.