DØDSFALL: En kvinne har blitt funnet død i elva Gudbrandsdalslågen i Otta tirsdag. Politiet vet foreløpig ikke hva som ligger bak.
DØDSFALL: En kvinne har blitt funnet død i elva Gudbrandsdalslågen i Otta tirsdag. Politiet vet foreløpig ikke hva som ligger bak. Foto: Tor Alvheim

Kvinne funnet død i elv

En kvinne har blitt funnet død i elven Gudbrandsdalslågen i Otta i Oppland tirsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder politiet i Innlandet på Twitter. Funnet ble gjort klokken 15.34 tirsdag ettermiddag.

Alle nødetater var på stedet.

– Det var en tilfeldig forbipasserende som meldte i fra til politiet om funnet. Vi har ikke identifisert den avdøde enda, sa operasjonsleder Dyre Antonsen i Innlandet politidistrikt til TV 2.

Det er foreløpig ingenting som tyder på at noe kriminelt har tilstøtt den avdøde kvinnen.

– Politiet gjennomfører nå undersøkelser på stedet og avhør av personen som meldte i fra om funnet. Vi vet foreløpig lite om hva som ligger bak, sa Antonsen tirsdag ettermiddag.

Luftambulansen har søkt langs elven uten å finne andre personer eller båt. Det er ikke meldt om noen savnede personer i området, og politiet ber om tips fra publikum for å få identifisert den avdøde kvinnen.

Tirsdag kveld opplyste Antonsen til TV 2 at de har fått inn et par tips fra publikum, men at identiteten til kvinnen fortsatt ikke er kjent. Ifølge Antonsen vil hun derfor bli kjørt til obduksjon.