NY KONTRAKT: Jack Grealish skrev under på en ny femårskontrakt, men kan slippe fri fra Championship-fengselet dersom klubben ikke rykker opp.
NY KONTRAKT: Jack Grealish skrev under på en ny femårskontrakt, men kan slippe fri fra Championship-fengselet dersom klubben ikke rykker opp. Foto: Aston Villa

Tottenham-overgang gikk i vasken - nå har Jack Grealish sikret seg overgangsklausul

Aston Villa-stjernen signerte ny kontrakt, men kan forlate klubben om det ikke blir opprykk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brennhete Jack Grealish (23) ble koblet til Tottenham gjennom hele sommerens overgangsvindu, men da det stengte var han fortsatt Aston Villa-spiller.

Siden den gang har playmakeren skrevet under på en ny femårskontrakt med Aston Villa, men Mirror melder nå at denne kommer med en utkjøpsklausul.

Ifølge avisen er Grealish tilgjengelig for 320 millioner kroner dersom Aston Villa ikke rykker opp denne sesongen.

Den nye kontrakten gir 23-åringen en ukelønn på drøyt 530 000 kroner.

Grealish har vært i Aston Villa hele karrieren, og har vært Villa-fan siden han var liten. Men skulle det ikke lykkes å rykke opp denne sesongen i heller, kan det være at dette blir hans siste sesong på Villa Park.

Villa har bare vunnet én av sin åtte siste Championship-kamper, og ligger på 15. plass. Det er imidlertid svært tett på tabellen, og med 36 kamper igjen å spille er det bare seks poeng opp til serieleder West Bromwich.

Tottenham forsøkte i sommer å benytte seg av at Birmingham-klubben var inne i en økonomisk krise, men da det så som mørkest ut kom det nye eiere på plass i Nassef Sawaris og Wes Edens.

De nektet å selge Grealish på billigsalg, i håp om at dette var sesongen det skulle bli opprykk. Forrige sesong endte Premier League-drømmen med tap i playoff-finalen mot Fulham.

Villa ledes av Steve Bruce. For hvert dårlige resultat kommer manageren under stadig større press.