I MOLDE: Langrennslandslagene; Menn Elite Sprint og Menn Elite Allround er på samling i Molde. Sprinttrener Arild Monsen(tv) og All round trener Eirik Myhr Nossum.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
I MOLDE: Langrennslandslagene; Menn Elite Sprint og Menn Elite Allround er på samling i Molde. Sprinttrener Arild Monsen(tv) og All round trener Eirik Myhr Nossum. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: Alley, Ned

– Rosenborg kan takke Molde for seriegullet

I kveld håper sprinttrener og Molde-patriot Arild Monsen på Molde-seier, men til ingen nytte i kampen om seriegullet. – Det tar trønderne, sier Monsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Landslagsløperne i langrenn for menn er samlet i Molde. I kveld tar sprinttrener Arild Monsen med seg løperne på Aker stadion for å se Molde mot Rosenborg.

– Det er god avkobling og jeg håper løperne får se en god kamp - og at Molde vinner.

– Men, med så mange trøndere på lagene så får du vel ikke med seg så mange i heiagjengen?

– Njaa, vi har jo ikke bare trøndere da. Men dette pleier jo alltid å være artige og spennedende kamper, så underholdning er vi garantert. Kampen om seriegullet er jo ikke spennende lenger, der har Rosenborg fått så god hjelp av Molde at det ikke er til å tro, sier Monsen.

Han mener romsdalingenes to kamper mot Brann har avgjort gullstriden.

– Molde slo jo Brann 4-0 i Bergen og 5-1 på Aker stadion. Tok seks poeng og ødela målforskjellen til Brann. Jeg har sendt sms-melding både til styreleder Ivar Koteng og daglig leder Tove Dyrhaug og skrevet at de kan takke Molde for årets seriegull!

– Hvordan går det i kveldens kamp?

– Vi (Molde) tapte jo 0-4 i vår på Lerkendal, slikt svir og Ole Gunnar Solskjærs gutter sørger nok for at poengene blir igjen i Molde. Men uansett så vinner Rosenborg Eliteserien. Det er jeg skråsikker på, sier Arild Monsen.

Rosenborg topper Eliteserien fire poeng foran Brann, som møter Tromsø borte mandag kveld.