Bombegruppa er på stedet og gjør undersøkelser og politiet har stengt av området. Bildet er tatt utenfor leiren på Kolsås.
Bombegruppa er på stedet og gjør undersøkelser og politiet har stengt av området. Bildet er tatt utenfor leiren på Kolsås. Foto: Kenneth Fossheim

Fire til sykehus etter åpning av pakke i militærleir

Fire personer er sendt til sykehus etter å ha åpnet en pakke på Kolsås leir i Bærum.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge politiet har fire personer blitt sendt til sykehuset etter å ha følt seg dårlige da de åpnet en pakke som kom til Kolsås militærleir i dag.

Politi og Forsvaret er fortsatt på stedet og gjør undersøkelser.

– Bombegruppa er også på stedet. Opplysninger utover dette må rettes til Forsvaret som svarer på dette selv, sier operasjonsleder Steinar Hausvik ved Oslo politidistrikt.

Ifølge kommunikasjonsrådgiver Jannice Haugan Strand i Forsvarsmateriell er de fire personene sendt til Ullevål sykehus for observasjon.

– Ubehaget de fire følte etter å ha åpnet denne pakken har ikke forverret seg. De ble først sjekket av ambulansepersonell da de ankom leiren og så sendt til Ullevål sykehus for observasjon, sier Haugan Strand til TV 2.

Det er foreløpig usikkert hva pakken inneholdt.

– Pakken var merket til Forsvarsmateriell og de fire av våre ansatte som åpnet pakken følte et ubehag og varslet internt om dette. Det gjorde at vi varslet politiet som nå undersøker videre detaljer, sier Haugan Strand.

Politiet opplyser rundt klokken 18.00 at de fire nå er uskrevet fra sykehuset.

– De fire personene er nå skrevet ut fra sykehuset og det skal ikke dreie seg om noe kriminelt, sier innsatsleder Tore Barstad til TV 2.