TILBAKE I TRENING: Mohamed Elyounoussi kan returnere til Southampton-laget til lørdagens kamp mot Wolves, men er usikker på om det er fornuftig å spille. Her feirer han scoring med Danny Ings.
TILBAKE I TRENING: Mohamed Elyounoussi kan returnere til Southampton-laget til lørdagens kamp mot Wolves, men er usikker på om det er fornuftig å spille. Her feirer han scoring med Danny Ings. Foto: Andrew Couldridge

Moi-dilemma: – Det kan ødelegge litt om jeg spiller

I tenkeboksen før helgas kamp mot Wolves.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mohamed Elyounoussi var tilbake på treningsfeltet torsdag, en uke etter at han ble skadet av en lagkamerat.

Dermed kan han være aktuell for lørdagens bortekamp mot Wolves. I så fall må han innstille seg på at det kommer til å gjøre vondt. Spørsmålet er bare om det vil gjøre så vondt at det hemmer ham på banen.

– Han (Mark Hughes) vil ha meg inn lørdag. Det er sårt og vondt. Om jeg gir tommelen opp, spiller jeg. Men det er litt kjipt å spille kamp når du vet at ankelen din ikke er stabil. Det kan hende at det ødelegger litt, hvis jeg sier at jeg kan spille, men ikke greier å gå inn i taklingene 100 prosent, sier Elyounoussi til TV 2.

Han forsikrer at landskampene mot Slovenia og Bulgaria ikke er i fare, og antyder at bortekampen mot Everton i ligacupen kommende tirsdag kan være et smartere returtidspunkt.

Selv om han verker etter å komme seg tilbake på banen, etter at Liverpool-kampen gikk i vasken, er han lettet over at han ikke ble verre skadet.

For taklingen hadde et høyere skadepotensiale enn et overtråkk, røper han.

– Det var en horribel takling. Jeg kjørte noen overstegsfinter, og han kom skliende inn med strake bein og traff meg midt på leggen. Foten min sto i bakken. (Pierre-Emile) Højbjerg så det bakfra, og sier det så ganske ille ut.

– Hvordan reagerte lagkameraten din som satte inn taklingen etterpå?

– Han unnskyldte seg flere ganger. Man gjør ikke sånn på trening, sier «Moi».