Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-helten Dimitar Berbatov (37) har sett seg lei av krangelen mellom José Mourinho og Paul Pogba.

Nå ber han duoen om å vokse opp og skjerpe seg.

– Som en som ønsker at Manchester United skal gjøre det bra, er jeg lei av å våkne opp og se disse overskriftene. Fotball handler om det som skjer på banen, ikke om hvem som har størst pikk. Det er en idiotisk situasjon, skriver Berbatov i sin spalte hos Betfair.

Han lar seg irritere over at krangelen lar seg utspille i offentligheten.

– Om du er kaptein eller visekaptein snakker du oftest på vegne av spillerne, og det er ikke noe galt med å dele sine tanker med manageren. Men dette bør ikke gjøres gjennom media - det hjelper ingen at disse kranglene spilles ut i offentligheten. Bortsett fra media, selvsagt, skriver bulgareren.

Onsdag gikk bildene av Mourinho og Pogba i opphetet diskusjon på Carrington verden rundt.

– Jeg er veldig overrasket at det har gått så langt. Dette er noe man virkelig må holde internt. Dere er begge voksne, ordne opp i garderoben, fortsetter Berbatov.

37-åringen mener problemene mellom de to nå også påvirker de sportslige prestasjonene.

– Når Mourinho har gått så langt som at han har fjernet visekapteinen, så må Pogba har provosert ham - om det var kommentarene etter Wolves-kampen eller noe annet. Men disse kranglene påvirker alle andre og begynner å ha en innvirkning på banen.

Berbatov håper både manageren og det franske midtbanestjernen blir værende på Old Trafford.

– Jeg tror ikke løsningen på alt dette er at den ene eller den andre drar. Mourinho er en av de beste managerne i fotballverdenen og Pogba er en glimrende spiller, en VM-vinner, som fortsatt er ung og vil forbedre seg, mener han.

Søndag kl. 13.30 møter Mourinhos menn West Ham på London Stadium. Berbatov håper Pogba vil være en del av startelleveren i det TV 2 Sport Premium-sendte oppgjøret.

– Jeg håper Pogba vil spille og vise hvor viktig han er for laget. Det er så mye press på ham om å prestere, men de beste spillerne legger mer press på seg selv. Jeg hadde elsket å se ham gå ut der og score vinnermålet, skriver han, og legger til:

– For alt det er laget større enn noen enkeltspillere, og jeg håper de kan komme tilbake fra Øst-London med tre poeng.