Bon Jovi hos skavlan:

Avslører hemmelig Avicii-samarbeid

SKAVLAN (TV 2): Svenske Avicii ville ha med rockelegenden på en låt før han døde.

Fredag besøker den amerikanske rockestjernen Jon Bon Jovi (56) Skavlan for andre gang.

I talkshowet kommer artisten med en avsløring om nå avdøde Tim Bergling, best kjent som Avicii. De to artistene skulle nemlig samarbeide.

Planen var at EDM-artisten fra Stockholm skulle gi ut en låt der Bon Jovi hadde vokalen.

– Han var nydelig. Han sendte meg et track og spurte om jeg kunne skrive sangtekst til musikken, og det gjorde jeg, forteller 56-åringen til Skavlan.

– Hjerteskjærende

Etter at teksten var ferdigskrevet, dro de sammen i studio. Men Avicii hadde ikke med seg alle filene som skulle til for å endre musikken rundt Jon Bon Jovis vokal.

Se Skavlan på TV 2 og TV 2 Sumo fredager klokken 21.25.

– Vi rakk bare å møtes to dager, men det kom ikke noe ut av det. Han hadde ikke med seg filene med de ulike instrumentene, så han hadde egentlig ikke noen mulighet til å lage en sang da. Han hadde bare teksten. Det var veldig leit.

– Hvordan husker du han?

– Som en flott gutt. Vidunderlig og veldig talentfull. Jeg visste ikke om problemene han hadde, for vi var kun sammen i to dager. Det er hjerteskjærende når en ung artist er så fortapt.

Bon Jovi til Europa

Selv om Bon Jovi og bandet debuterte med sin første LP allerede i 1984, lager bandet over 30 år senere fortsatt nye låter.

– Når jeg er på turné rekker jeg det ikke. Da er jeg for opptatt med å fokusere på morgendagens show. Men nå som jeg har hatt fri hele sommeren, har det begynt å flyte igjen, sier superstjernen, og legger til:

– Kanskje vi vil ha et nytt album klart til Europa-turneén neste sommer.

Tid og sted for Bon Jovis norgesbesøk slippes mandag 1. oktober.