Bon Jovi hos skavlan:

Avslører hemmelig Avicii-samarbeid

SKAVLAN (TV 2): Svenske Avicii ville ha med rockelegenden på en låt før han døde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag besøker den amerikanske rockestjernen Jon Bon Jovi (56) Skavlan for andre gang.

I talkshowet kommer artisten med en avsløring om nå avdøde Tim Bergling, best kjent som Avicii. De to artistene skulle nemlig samarbeide.

Planen var at EDM-artisten fra Stockholm skulle gi ut en låt der Bon Jovi hadde vokalen.

– Han var nydelig. Han sendte meg et track og spurte om jeg kunne skrive sangtekst til musikken, og det gjorde jeg, forteller 56-åringen til Skavlan.

– Hjerteskjærende

Etter at teksten var ferdigskrevet, dro de sammen i studio. Men Avicii hadde ikke med seg alle filene som skulle til for å endre musikken rundt Jon Bon Jovis vokal.

Se Skavlan på TV 2 og TV 2 Sumo fredager klokken 21.25.

– Vi rakk bare å møtes to dager, men det kom ikke noe ut av det. Han hadde ikke med seg filene med de ulike instrumentene, så han hadde egentlig ikke noen mulighet til å lage en sang da. Han hadde bare teksten. Det var veldig leit.

– Hvordan husker du han?

– Som en flott gutt. Vidunderlig og veldig talentfull. Jeg visste ikke om problemene han hadde, for vi var kun sammen i to dager. Det er hjerteskjærende når en ung artist er så fortapt.

Bon Jovi til Europa

Selv om Bon Jovi og bandet debuterte med sin første LP allerede i 1984, lager bandet over 30 år senere fortsatt nye låter.

– Når jeg er på turné rekker jeg det ikke. Da er jeg for opptatt med å fokusere på morgendagens show. Men nå som jeg har hatt fri hele sommeren, har det begynt å flyte igjen, sier superstjernen, og legger til:

– Kanskje vi vil ha et nytt album klart til Europa-turneén neste sommer.

Tid og sted for Bon Jovis norgesbesøk slippes mandag 1. oktober.