Hegerberg med hat trick i ny Lyon-seier

Paris FC fikk bank.

HAT TRICK-HELT: Ada Hegerberg lekte seg med Paris FC. Foto: Ness, Jan Kåre

Ada Hegerberg scoret tre av målene da Lyons kvinnelag slo Paris FC 5-0 i fransk 1. divisjon fotball lørdag.

Fire av hjemmelagets fem mål ble scoret med hodestøt. Hegerberg nikket inn 1-0 på innlegg fra Selma Bacha i det 11. minutt og 5-0 på frispark fra Amel Majri i det 58. minutt. 4-0-målet i det 36. minutt scoret hun etter flott forarbeid av Wendie Renard.

Renard og Amandine Henry scoret også hvert sitt mål med hodet. Lyon spilte lørdag 4-3-3 med Eugénie Le Sommer og Majri på hver sin side av midtspiss Hegerberg.

Lyon har innledet serien forrykende og har vunnet sine fire første kamper med sammenlagt 20-0. Torsdag tar laget imot Avaldsnes til returkamp i mesterligaens 16-delsfinale. Lyon har 2-0 å gå på etter bortekampen.