skal vi danse:

Dorthe Skappel (55):
– Mamma er min største kritiker

Moren og faren følger godt med på alle dansetrinn Dorthe Skappel tar på Skal vi danse-parketten.

Livet går videre for Skal vi danse-deltagerne og denne uken blir det dans sammen med tidligere deltagere.

Hyller Alexander

Dorthe Skappel (55) var svært glad da hun gikk til topps forrige uke med sin tangodans. Hun traff perfekt med dansepartneren Alexander Svanberg og fikk 31 poeng av dommerne.

– Jeg har lengtet etter følelsen og ikke bare være livredd og stiv som en stokk, men virkelig kjenne at jeg er i det. Og det er takket være Alexander som greide å få meg til å stole på at jeg kunne henge rundt halsen hans, sier Dorthe Skappel til TV 2.

Se Dorthe på øving i videoen øverst i saken.

– Mamma er min største kritiker

Mammaen til Dorthe Skappel følger godt med på hennes dansekarriere og kommer med ærlige tilbakemeldinger. Denne uken hyllet hun familien på Instagram.

– Jeg føler meg trygg og sikker på at jeg har de som støtte. Mamma er min største kritiker. Jeg var besøk hos henne og hun syntes det ble danset i rare kostymer. Hun bryr seg mye og pappa er min aller største fan, forteller Dorthe.

Inn på kort varsel

Aune Sand kom denne uken på kort varsel tilbake i Skal vi danse, noe han synes er en stor glede. Frank Løke røk ut og han og dansepartneren Ewa Trela steppet inn på kort varsel.

Forrige lørdag fikk paret 19 poeng fra dommerne. Etter at dommerstemmene og seerstemmene ble lagt sammen, var det Sand og Trela som hadde færrest poeng. Nå får de en ny sjanse og gleder seg til å trå ut på parketten igjen.

– Det er en stor ære å få lov å komme tilbake når TV 2 spør meg. Det å danse i den vidunderlige verden er selvfølgelig noe jeg svarer ja til, avslutter Aune Sand.

Se Skal vi danse på TV 2 lørdag klokken 19.30. Du kan også se programmet på TV 2 Sumo.