Bale til TV 2: – Vi står mer samlet som et lag

Gareth Bale savner verken Zinedine Zidane eller Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Regjerende Champions League-mester valset over Roma og vant 3-0 i den første gruppespillkampen onsdag kveld.

Gareth Bale scoret ett av målene på svært vakkert vis.

Se intervjuet med Bale øverst!

Luka Modric slo en perfekt bruddball, Bale stormet inn i feltet og scoret med et diagonalskudd som gikk inn ved lengste stolpe.

Etter kampen var det en strålende fornøyd Gareth Bale som møtte TV 2 Sporten.

– Det viktigste var at vi vant, og prestasjonen var bra. Det eneste som var skuffende var at vi ikke scoret flere mål. Men vi er fornøyd med tre poeng og ser frem til neste kamp, sa Bale til TV 2 Sporten.

Både Cristiano Ronaldo og suksesstrener Zinedine Zidane forlot Real Madrid i sommer.

– Vi står mer samlet som et lag
Det har ikke påvirket Gareth Bale.

– Ingenting har forandret seg, Real Madrid vil alltid være Real Madrid – uansett hvem som forlater oss. Vi vil bare fortsette å vinne troféer og kamper, sa Bale, og slo fast:

– Om det har ført til noe så står vi mer samlet som et lag. Vi har alltid vært sterke sammen som et lag, og vil fortsette med det, konkluderte waliseren.

Det var nærmere 30 varmegrader under oppgjøret mot Roma. Heller ikke varmen plaget Bale.

– Det er ikke lett å spille i en slik varme, spesielt for meg som er Wales. Men vi må tilpasse oss som alle andre, poengterte Bale, som føler at han ikke er langt unna toppformen.

– Jeg føler meg sterk og god, og nå må vi bare fortsette å vinne kamper, spille bra og score mye mål, konkluderte han.

– Real Madrid var overlegne
Luka Modric, som nylig vant UEFA-prisen som årets spiller, briljerte på midtbanen da Real Madrid kjørte over gjestene fra Italia og virvlet fram sjanse etter sjanse. Isco, Gareth Bale og Mariano Díaz scoret.

Real Madrid burde hatt mange flere mål, men sjansesløsingen kunne ha blitt kostbar. I begynnelsen av annen omgang kom Roma til et par giftige muligheter, men Keylor Navas i målet gjorde jobben sin og reddet.

– Vi møtte et lag som var oss overlegent, og det viste de i dag. Likevel var det lyspunkter, sa Roma-trener Eusebio Di Francesco til Sky Italia.

19-årige Nicolo Zaniolo fikk for øvrig sin A-lagsdebut for Roma fra start på Bernabeu, og han gjorde en god figur den snaue timen han spilte. I likhet med lagkameratene jobbet han knallhardt i en stadig dypere formasjon som bidro til å stagge overmakten og begrense nederlaget.

I samme gruppe ble det 2-2 mellom Viktoria Plzen og CSKA Moskva i Tsjekkia. Michael Krmencik scoret to ganger for Viktoria i første omgang, men gjestene reduserte ved Fjodor Tsjalov, og Nikola Vlasic utlignet på straffe i femte overtidsminutt.