UTE: Forrige gang leddbåndet i ankelen røk for Kingsley Coman, var han ute i nesten tre måneder. Denne gangen ser skadeoppholdet ut til å bli lengre for den franske lynvingen.
UTE: Forrige gang leddbåndet i ankelen røk for Kingsley Coman, var han ute i nesten tre måneder. Denne gangen ser skadeoppholdet ut til å bli lengre for den franske lynvingen. Foto: Michael Dalder

Nedslående beskjed for Bayern München-stjerne

Kingsley Coman skulle miste «flere uker». Nå er han ute av spill resten av året, melder tysk avis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I serieåpningen i august var Coman endelig tilbake i Bayern Münchens startoppstilling etter en alvorlig leddbåndskade i ankelen.

Like før pause pådro han seg en skade av samme slag.

Etter kampen skrev den tyske storklubben på sine nettsider at 22-åringen var ute i «flere uker».

Nå melder den tyske storavisen Bild at den franske lynvingen ikke vil være tilbake i spill før på nyåret.

Bayern München har også Corentin Tolisso og Rafinha ute med langtidsskader.

Da Arjen Robben og Franck Ribéry måtte stå over mandagens trening – og Leon Goretzka måtte avbryte økten etter å ha pådratt seg en smell – så skadekrisen ut til å bli komplett for den tyske storheten.

De kommer imidlertid med en gledelig melding til sine supportere: Trioen var med på flyet til Lisboa for å møte Benfica.

Der er Bayern München store favoritter, men manager Niko Kovac advarer mot portugiserne før sin Champions League-debut.

– Det blir ikke en lett kamp. Vi kan ikke være arrogante når vi drar dit, men vi er selvsikre. Den første gruppespillkampen er alltid viktig, uavhengig av turnering. Enten øker den presset, eller så letter den på det. En seier er veldig viktig, sier kroaten til klubbens nettsider.