MØTTE PRESSEN: Jürgen Klopp møtte pressen for å snakke om kampen mot PSG.
MØTTE PRESSEN: Jürgen Klopp møtte pressen for å snakke om kampen mot PSG. Foto: Carl Recine

Klopp fikk spørsmål om Neymars filming: – Det han gjør er smart

Jürgen Klopp frykter ikke at PSG-stjernen Neymar kommer til å falle for lett i Champions League-møtet mot tyskerens Liverpool.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag klokken 20.00: Se Liverpool – PSG direkte

PSG-stjernen Neymar mottok mye kritikk og ble harselert med i sosiale medier etter flere filmeepisoder for Brasil under sommerens fotball-VM i Russland.

Tirsdag møter Liverpool Neymar i den TV 2 Sumo-sendte Champions League-kampen i gruppespillet.

Liverpools manager Jürgen Klopp har selvsagt fått med seg snakket om Neymars filming i VM.

– Jeg så en del kamper i VM der det så ut som om Neymar gjorde litt for mye ut av situasjonene. Det er helt normalt, for spillerne er hele tiden ute etter ham. Det er sannheten, sier Klopp på pressekonferansen før oppgjøret mot PSG, og legger til:

FALLER FOR LETT? Neymar fikk mye kritikk under VM etter påstander om filming.
FALLER FOR LETT? Neymar fikk mye kritikk under VM etter påstander om filming. Foto: Francisco Seco

– Neymar må beskytte seg selv. Dersom motstanderne får et gult kort etter en duell mot ham, så er de nærmere et rødt kort. Det er smart, sier Klopp, ifølge Liverpool Echo.

– Vi vil hindre Neymar i å få ballen
Tyskeren understreker at Liverpool ikke har noen planer om å la seg sette ut av Neymars påståtte skuespill.

– Vi ønsker å spille fotball. Vi ønsker å vinne ballen. Vi vil forsøke å ikke reagere på disse tingene. Vi må forsøke å hindre at han får ballen. Det er en stor jobb. Jeg tror ikke det blir lett å hindre hans kvaliteter. Jeg tror ikke det er lett, konkluderer Klopp, som frykter en Neymar i storslag på Anfield.

– Neymar er en strålende spiller. Han var ikke helt friskmeldt i VM. Han spilte for landet sitt, selv om han ikke var helt friskmeldt, før han minner om følgende:

– Han ble hvilt i seriespillet i helgen, så han er 100 prosent frisk og rask.

– Vi vil vinne alt
Liverpool har åpnet Premier League-sesongen med fem strake seire, og på pressekonferansen fikk Klopp også spørsmålet om han tror rødtrøyene fra Anfield kan gå helt til topps denne sesongen.

– Målet vårt er å vinne ting. Det er det vi ønsker å gjøre. Vi har hentet inn noen spillere som har utgjort en forskjell etter at de kom hit. Samtidig har vi noen store spillere ute med skade, som vil være tilbake snart. Det ser bra ut, og jeg er sikker på at spillerne som foreløpig ikke har spilt så mye vil bidra masse de kommende ukene. Vi ønsker å fortsette slik som vi har gjort, og vinne kamper effektivt, mener han.