Bale raser mot UEFA: – De i panelet burde fått sparken!

Gareth Bale slo til med et vanvittig brassespark i Champions League-finalen. Men scoringen ble ikke nominert til årets mål av UEFA.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Real Madrid – Roma i Champions League onsdag klokken 20.00

Champions League-finalen ble et mareritt for Liverpools keeper Loris Karius.

Se Bales scoring i Champions League-finalen i Sportsnyhetene øverst!

Men én scoring var han sjanseløs på.

Nær sagt ingen keeper i verden hadde reddet det enorme brassesparket Gareth Bale satte inn i det 64. minutt etter innlegg fra Marcelo.

Scoringen sendte Real Madrid i ledelsen 2-1, og den spanske storklubben vant til slutt 3-1.

– Jeg har sett mye fine mål bli scoret i finaler, og denne er helt der oppe blant de vakreste! Det skal jo egentlig ikke være mulig å score på den måten, men Bale drar frem sitt ypperste rett etter at han har kommer inn fra benken, sa TV 2-ekspert Jesper Mathisen om Bales scoring i finalen.

Først nå, flere måneder etter den praktfulle scoringen, tør imidlertid Gareth Bale å ta bladet fra munnen og uttrykke sin frustrasjon overfor UEFA.

For til waliserens store sjokk og skuffelse ble ikke perlen i Champions League-finalen en gang nominert til sesongens vakreste scoring i Europas gjeveste klubbturnering.

– Jeg forstår ikke hvordan mitt mål ikke en gang kunne være på listen. Jeg skulle gjerne visst hvem som satt i panelet til UEFA, for de burde fått sparken, sier Bale, ifølge The Daily Mail.

Cristiano Ronaldos spinnville brassesparkmål mot Juventus ble som kjent kåret til sesongens vakreste.

Gareth Bale vil ikke svare på om han synes fulltrefferen fra sin tidligere lagkamerat på Bernabeu var vakrere enn det han selv scoret i finalen.

– Det er ikke opp til meg å svare på, slår Bale fast.

Ronaldos vant kåringen «årets mål i verden» foran Marseilles Dmitri Payet og Spanias U17-stjerne Eva Navarro.