Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en pressemelding mandag formiddag opplyste Innlandet politidistrikt at en kvinne var funnet hardt skadd på Kvamsfjellet i Nord-Fron i Oppland.

Politiet fikk melding om hendelsen på søndag klokken 12.40. Kvinnen ble funnet inne i en campingvogn av en venninne.

– Politiet har gjennomført tekniske undersøkelser på stedet og vil fortsette med dette gjennom dagen, sier lensmann i Midt-Gudbrandsdal Jon Reidar Gaarden.

Ingen kontakt med kvinnen

Hendelsesforløpet er foreløpig uklart, og det er gjort en rekke avhør av folk som har oppholdt seg ved campingplassen.

– Vi må finne ut om det har skjedd en voldshandling, eller om kvinnen har blitt skadd på annen måte, sier lensmannen til TV 2.

Kvinnen ble fraktet til Ullevål sykehus med ambulansehelikopter. Politiet kan ikke utelukke at hun er utsatt for en straffbar handling.

– Kvinnen har alvorlige hodeskader. Vi har ikke kommet i kontakt med henne ennå, sier Gaarden.

Mann pågrepet og løslatt

Et vitne nevnte en mann som kunne ha noe med saken å gjøre. Politiet stoppet den aktuelle mannen i Hamar på søndag. Mannen ble pågrepet og siktet for vold, mens politiet gjorde ytterligere undersøkelser.

– Mannen benekter å ha noe med saken å gjøre. I løpet av mandagen skal vi ta stilling til om mannen skal løslates eller ikke, sa Gaarden ved 12-tiden mandag.

Senere samme dag opplyste politiet at mannen var løslatt.

Det lokale politiet har fått bistand av kriminalteknikere fra Innlandet politidistrikt, og gjør grundige undersøkelser på stedet der kvinnen ble funnet.

Dersom du har sett eller hørt noe ved Bjørgebu Hytter og Caravan mellom lørdag ettermiddag til da kvinnen ble funnet, ønsker politiet at du tar kontakt på telefon 02800.