Skandalescener i Serie A:

Juventus-stjerne albuet, skallet og spyttet på motspiller

Det kokte over for Juventus-ving Douglas Costa mot Sassuolo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se episoden i Sportsnyhetene øverst!

Cristiano Ronaldo scoret endelig for Juventus med sine to mål i 2-1-seieren over Sassuolo, men Douglas Costa gjorde sitt for å stjele overskiftene på overtid.

Juventus' innbytter, som var livlig etter å ha kommet innpå i andreomgang, ble taket hardt av Federico Di Francesco i forkant av Sassuolos redusering til 1-2.

Douglas Costa svarte med å sette albuen i ansiktet på Di Francesco, før han skallet til Sassuolo-spilleren. Costa var heldig og fikk først kun gult kort av dommeren.

Men han var ikke ferdig der, for like før Juventus skulle ta avspark, sendte han en spytteklyse i ansiktet på Di Francesco. Etter bruk av videodømming ble Costa vist det røde kortet.

Etter kampen innser han sine egne feil.

– Jeg vil beklage til alle Juventus-fans for min overdrevne reaksjon i dagens kamp. Jeg beklager også til lagkameratene mine, som er ved min side i gode og onde tider. Det var stygt, jeg er klar over det, og jeg beklager til alle for det, skriver Douglas Costa på Instagram.

Noen minutter tidligere hadde Di Francesco en hånd i ansiktet på Douglas Costa, noe som må ha provosert den brasilianske landslagsspilleren.

Spyttingen gjorde at Douglas Costa fikk det røde kortet, og ifølge italienske Gazzetta dello Sport regnes det som voldelig oppførsel og derfor tre kamper på sidelinjen. Det betyr at kampene mot Frosinone, Napoli og Bologna ryker.

Trolig risikerer Costa å få enda flere kampers karantene.

I tillegg vil han få en bot av Juventus.

– Det er bare rett og rimelig at han vil bli bøtelagt, og det vil han med sikkerhet bli, sier trener Maximilliano Allegri, ifølge Football Italia.

– Jeg ble overrasket av reaksjonen hans. Vi har sluppet inn et mål, fått et rødt kort og en suspensjon vil bli langvarig.

Costa er imidlertid tilgjengelig mot Valencia i Champions League onsdag.