Endelig løsnet det for Ronaldo: Scoret to mål i Juventus-seier

Cristiano Ronaldo (33) endte måltørken i fjerde kamp for Juventus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Juventus - Sassuolo 2-1

Se målene i Sportsnyhetene øverst!

Cristiano Ronaldo måtte gå frustrert og målløs av banen i sine tre første kamper for Juventus etter sommerens overgang.

Mot Sassuolo hjemme i Torino søndag lyktes det endelig for den tidligere Real Madrid-spissen. Han scoret begge målene i Juventus' 2-1-seier over Sassuolo.

Det var en lettet Ronaldo som kunne juble for mål, men 33-åringen kunne og burde scoret enda flere i søndagens kamp.

– Jeg var litt engstelig, med alt som skjedde etter at jeg forlot Real Madrid for å komme hit, men det er slik livet er, sier Ronaldo etter kampen ifølge AS.

– Det er menneskelig å være slik. Av og til kan vi ikke kontrollere angsten vår.

– Men jeg er fornøyd. Jeg vet at jeg jobbet godt, og at målene ville komme. Jeg setter pris på lagkameratene mine, som har hjulpet meg mye med å tilpasse meg den italienske serien.

Det sto målløst til pause, men allerede fem minutter inn i andreomgang løsnet det for Juventus og Ronaldo. Et hjørnespark ble headet i egen stolpe av Gianmarco Ferrari, returen endte opp på åpent mål og Ronaldo trillet enkelt inn 1-0 for Juventus.

I det 65. spilleminutt tok Juventus godt vare på en kontringsmulighet. Emre Can avanserte fremover og slapp ballen til Ronaldo, som fra litt skrått hold satte ballen i det lengste hjørnet til sitt andre mål for ettermiddagen.

Et snaut kvarter før slutt burde Ronaldo ha fullført sitt hat-trick på innlegget fra Douglas Costa, men en svak avslutning gikk utenfor mål. Få minutter senere kunne han scoret igjen, men nok en gang skjøt han utenfor.

På overtid kokte det over i Torino. Khouma Babacar headet først inn 1-2-reduseringen for gjestene, men det kom for sent.

Så kokte det over for Douglas Costa i en situasjon like før reduseringen. Etter å ha blitt taklet av Federico Di Francesco, satte Costa albuen i Di Francesco, før han skallet mot Sassuolo-spilleren. Før avspark spyttet han på Di Francesco, og det hele endte med at han ble utvist like før kampslutt.

Juventus, som har vunnet ligaen de sju siste sesongene, topper Serie A med full pott etter fire runder. Napoli følger på andreplass med ni poeng etter like mange kamper.