Lillehammer med sterk snuoperasjon – vant på straffer mot Sparta

Lillehammer brukte tredjeperioden mot Sparta godt og snudde 0-2 til 2-2. På straffeslag var lillehamringene sterkest og vant 3-2 i Get-ligaen.

Austin Cangelosi ble matchvinner og sikret med det opplendingenes første poeng for sesongen.

Se sammendraget øverst.

Etter en målløs førsteperiode sendte Niklas Roest vertene i ledelsen etter 49 sekunders spill i midtperioden i Sarpsborg. 33 minutter var spilt da Martin Grönberg doblet ledelsen etter at Peter Quenneville brøt gjestenes spill.

I siste periode fikk Cangelosi hull på byllen for gjestene etter ett minutt. Med fem minutter sikret Joakim Arnstad utligningen og spilleforlengelse.

Spilleforlengelsen ble av det målløse slaget. Cangelosi var den eneste som fikk nettsus i straffeslagene og ble dermed tungen på vektskålen.

1894 tilskuere var til stede i Sparta Amfi lørdag kveld. De øvrige kampene i eliteserierunden spilles søndag.