GLADMELDING: Brannsupporterne som har bestilt fly til Tromsø med Widerøe søndag får booke om gratis til mandag.
GLADMELDING: Brannsupporterne som har bestilt fly til Tromsø med Widerøe søndag får booke om gratis til mandag. Foto: Hommedal, Marit

Gladmelding til Brann-fansen

Flyselskap lar Brann-supportere booke om billettene sine til Tromsø-kampen gratis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sinne og raseri preget Brann-supporterne da det tirsdag ble kjent at bortekampen mot Tromsø ble flyttet - kun 19 dager før den skulle spilles. Flere hadde alt bestilt flybillett og fikk ikke refundert den. Ifølge Bergensavisen tilbyr Widerøe fansen nå å booke om billettene gratis.

– Vi ble gjort oppmerksom på dette tirsdag kveld, av en fotballinteressert ansatt i Widerøe, og fant ut at dette måtte vi gjøre noe med.

– Alle supportere som har booket tur med oss i Widerøe, får booke om sine flybilletter gratis, sier informasjonssjef Catharina Solli i flyselskapet til BA.

Dette gjelder naturlig nok kun de som har bestilt billetter gjennom flyselskapet. Solli tror det er en hel del som vi benytte seg av muligheten.

– Vi har to daglige direkteavganger fra Bergen til Tromsø, så vi regner med at en del av supporterne har booket turen med oss, forteller Solli til avisen.

Oppgjøret mellom Tromsø og Brann skulle først spilles søndag 30. september, men spilles nå 1. oktober. Årsaken er Rosenborg og Sarpsborgs deltagelse i Europa League.