EKSKJÆRESTER: Ariana Grande og Mac Miller var sammen i to år før de skilte lag tidligere i år. Det skal rapperen ha tatt svært tungt.
EKSKJÆRESTER: Ariana Grande og Mac Miller var sammen i to år før de skilte lag tidligere i år. Det skal rapperen ha tatt svært tungt. Foto: AFP/Hector Retamal/AP/Owen Sweeney

Blir hetset etter Mac Millers død

Ariana Grande har valgt å stenge kommentarfeltene på Instagram-kontoen sin etter hatmeldinger om at hun har skylden for ekskjæresten Mac Millers død.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag ble rapperen Mac Miller funnet død i sitt hjem i San Fernando Valley i California, USA.

Rapperen var sammen med Ariana Grande i to år, før de gikk hver til sitt tidligere i år.

Grande har funnet kjærligheten på nytt med skuespiller og komiker Pete Davidson, noe Mac Miller angivelig skal ha tatt svært tungt.

Det skal være årsaken til at kommentarfeltene på artistens Instagram-konto har vært fulle av beskyldninger om at hun var skyldig i ekskjærestens død, ifølge Entertainment Tonight.

«Dette er din feil!!» skriver en Instagram-bruker i en kommentar på ett av bildene til superstjernen.

«Det er sykt, for det var faktisk du som drepte han,» skriver en annen.

Flere av de kommentarene har gått ut på at Grande ikke har kommet med noen uttalelse etter ekskjærestens død. Ved 23.30-tiden norsk tid lørdag, postet hun derimot et bilde av Mac Miller på Instagram.

Etter en halvtime hadde bildet, som ikke har noen tilhørende bildetekst, fått over nesten to millioner likerklikk.

Hyllet av rap-miljøet

Mac Miller, eller Malcolm James McCormick som han egentlig het, vokste opp i Pittsburgh Pennsylvania.

Han begynte å rappe allerede som fjortenåring og har sluppet fem albumer. Det nyeste albumet «Swimming» klatret opp på en tredjeplass på den anerkjente billboard-lista.

Nå blir rapperen hyllet av sine egne i musikkbransjen.

En av verdens største rap-stjerner, Snoop Dogg, har lagt ut en video av de to sammen under en film-innspilling, hvor han sender sine tanker til McCormicks familie.

– Jeg måtte poste denne for å smile og tenke på den gode tiden vi hadde under innspillingen av denne filmen, skriver han.

– Fullstendig knust

Snoop Dogg er ikke den eneste som har gått ut med en sørgemelding etter at nyheten om Mac Millers død ble kjent. Flere stjerner har tatt til Twitter for å ytre sin sorg over rapperens død.

– Ber for Macs familie og at han hviler i fred, skriver Wiz Khalifa på Twitter.

Chance The Rapper skriver at Mac Miller hjalp han med å få i gang karrieren.

– Jeg elsket han virkelig. Jeg er fullstendig knust. Gud velsigne han, skriver han videre.

Overdose

Meldingen om rapperens død kom fredag kveld. Flere medier, blant dem TMZ, gikk tidlig ut med at det var en overdose som trolig var dødsårsaken.

Miller har lenge slitt med rusmisbruk, noe han også han har vært åpen om. Blant annet skal rusen ha vært en av grunnene til at det ble slutt mellom han og Ariana Grande.

Senest i mai ble han arrestert for fyllekjøring etter han krasjet inn i et tre og stakk av.