Marianne Krogness er ute av Skal vi danse

66-åringen ble den første kjendisen til å forlate dansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter forrige ukes premieresending der ingen røyk ut, var det lørdag kveld blodig alvor på parketten for Skal vi danse-deltakerne.

Ingen ville være den første som måtte forlate dansekonkurransen, men for Marianne Krogness og dansepartneren Bjørn W. Holthe tok reisen slutt i kveld.

Gleder seg til å sove lenge

– Det er leit for Bjørn sin del, men det er ikke veldig surt for meg. Jeg har hatt det utrolig morsomt, og lært så mye om kroppen min som jeg ikke visste om, sier Krogness til God Kveld Norge.

– Jeg gleder meg til å sove lenge i morgen, og ha en kaffekopp og rundstykker, sier den folkekjære skuespilleren og revyartisten.

66-åringen skremte vettet av dommerne med noen høye løft, men landet heldigvis trygt.

– Jeg var livredd, innrømmet dommer Egor Filipenko.

Årets første tier!

Dommerne var samstemte i at det var kickbokseren Thea Næss som stod for kveldens beste danseprestasjon. Hun ble også belønnet med årets første ti-poenger.

Kvelden startet forrykende med Frank Løke i jungel-kostyme, som med hjelp av håndballsøstrene ga seerne et skikkelig show. Etterpå fikk han teip over munnen, og Heidi Løke var tydelig på hvorfor:

– Kanskje han har en sjanse til å gå videre hvis han ikke sier noe, sa hun lattermidt.

Deretter var det Amalie Snøløs og dansepartner Jørgen Nilsen som kastet seg ut i en sensuell rumba til tonene av Rihanna.

– Jeg skulle gjerne sittet på den stolen, sa en brennhet Egor etter dansen.

Tid for hjem-Einar Nilsson var den første som imponerte dommerne skikkelig denne kvelden. Hele 28 poeng fikk han og danseparteren for sin rumba.

Martine Lunde (22) var livredd for avslutningen på sin paso doble, men leverte varene til de grader.

Morten Hegseth (32) var skikkelig på hugget i kveld, og fikk skryt for sitt «beast mode».

Aleksander Sæterstøl (22) gjorde fikk kveldens hittil høyeste poengscore da han leverte en feiende flott quickstep. Det var noe «nytt» over reality-deltakeren fra forrige gang, mente dommerne.

– Velkommen til Skal vi danse!

Jan Gunnar Solli (37) og dansepartner Rikke Lund danset fikk veldig gode tilbakemeldinger på sin slowfox, og endte opp med hele 31 poeng fra dommerne.

Sophie Elise Isachsen (23) gjorde en flott figur på dansegulvet til Astrid S-låten Think Before I Talk» lørdag kveld. Etter dansen kom hun med en utblåsning:

– Før dansen, da jeg var skikkelig nervøs, tenkte jeg: «Dette skal jeg gjøre for meg selv, og alle de årene jeg har vært usikker og lei meg. Dette skal jeg gjøre for meg selv!»

Aune Sand (52) hyllet dansepartneren Ewa Trel etter deres paso doble:
​– Hun er i verdensklasse!

Dorthe Skappel fikk også skryt av dommerne for sin innsats på dansegulvet.

Forrige uke var det kickbokseren Thea Næss (33) og dansepartneren Ivo Havranek som stakk av med den høyeste dommerscoren. I motsatt ende av poengtavla havnet Frank Løke, men han er altså videre i dansen.