DØD: Rapperen Mac Miller døde 26 år gammel.
DØD: Rapperen Mac Miller døde 26 år gammel. Foto: Jamie Mccarthy/ NTB scanpix

TMZ: Rapperen Mac Miller er død

Rapperen Mac Miller døde 26 år gammel. Han døde trolig av en overdose, ifølge TMZ.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anonyme politikilder forteller til kjendisnettstedet at han ble funnet fredag formiddag lokal tid i hans eget hjem i San Farnando Valley. Han skal ha blitt erklært død på stedet.

Myndighetene skal ifølge TMZ blitt varslet via 911 fra artistens hjem.

Representanter for artisten har foreløpig ikke bekreftet dødsfallet.

Rapperen var sammen med superstjernen Ariana Grade i to år, før de skal ha gjort det slutt tidligere i år. Ifølge Grande var rusmisbruket en avgjørende faktor for bruddet.

Miller skal ha slitt betydeligere med rusmisbruk etter bruddet, noe som gjorde at han også ble arrestert for kort tid siden.

I mai ble han blant annet arrestert for fyllekjøring, etter at han krasjet inn i en strømmast og stakk av. Etter hendelsen twitret Grande «Pls ta vare på deg selv». En melding som mange tolket var til ekskjæresten.

Skulle på turné

Miller vokste opp i Pittsburgh Pennsylvania og begynte å rappe allerede som fjortenåring. Med fem albumer og mangfoldige millioner avspillinger på musikkstrømmetjenesten Spotify, markerte han seg tydelig i rap-verdenen.

Neste måned skulle han igjen på turné i USA og Canada og i august slapp han albumet «Swimming». Et album som karret til seg en tredjeplass på den høyt respekterte Billboard-lista.

Flere kjente artister har allerede gitt sin kondolanse på Twitter.