Høstens mellomvalg nærmer seg for alvor, og torsdag var USAs president Donald Trump på plass i Evansville i den amerikanske delstaten Indiana for å støtte republikaneren Mike Braun.

Braun stiller mot demokraten Joe Donnelly i senatsvalget. Trump beskrev Braun som «en spesiell person», og slo fast at Braun kommer til å bli virkelig bra senator.

Publikum var i ekstase. Da Braun inntok scenen, lovet han å være en «ekte alliert» for presidenten i Washington D.C., skriver nyhetsbyrået Associated Press (AP).

Angrep media

Men Trump gjorde mer enn å gi sin fulle støtte til Mike Braun. Presidenten fortsatte sine angrep på både demokratene og mediene. Han fortalte blant annet at demokratene vil gjøre alt de kan for å hindre hans arbeid for å senke skattene, og at de vil sette en stopper den berømte grensemuren mot Mexico.

Han gjentok også sitt angrep på internett-giganter som Google fra tidligere denne uken.

– Vi som land kan ikke tolerere politisk sensur, svartelisting og rigging av søkeresultater. Vi vil ikke la store organisasjoner bringe konservative stemmer til stillhet, sa han.

BLOKKERER: En av Trump-teamets frivillige hindrer kameraet til en fotograf som forsøker å ta bilde av Trump-motstandere under arrangementet. FOTO: AP/Evan Vucci)
BLOKKERER: En av Trump-teamets frivillige hindrer kameraet til en fotograf som forsøker å ta bilde av Trump-motstandere under arrangementet. FOTO: AP/Evan Vucci)

Også de tradisjonelle mediene fikk gjennomgå, og Trump trakk frem The New York Times, CNN og NBC spesielt.

– Dette er uærlige, forferdelige mennesker, jeg forteller dere det. Ikke alle, ærlig talt, ikke alle. Jeg vil si 85 prosent, sa han til forsamlingen, ifølge Huffington Post.

Angrepene kom etter at presidenten de siste dagene har fyrt av en rekke Twitter-meldinger mot mediene.

– Ville kjøpe all dritten

Samtidig skriver The New York Times at Donald Trump og hans tidligere advokat Michael Cohen har hatt en plan om å kjøpe opp all «dritten» som tabloidavisen National Enquirer og morselskapet AMI hadde samlet om Donald Trump.

I forrige uke ble det kjent at den Trump-vennlige tabloidavisen har oppbevart dokumenter om utbetalinger av hysjpenger og andre skadelige historier om Trump i en safe, for å beskytte han i forkant av presidentvalget.

Ifølge The New York Times har National Enquirer sittet på dokumentasjon som går helt tilbake til 1980-tallet. Planen har ikke tidligere vært kjent, men i et lydopptak som ble frigitt i forrige måned hintes det til slike utbetalinger.

– Det er alt sammen, alt sammen, for du vet aldri, sier Cohen i opptaket.

Trumps og Cohens advokater har ikke ønsket å kommentere The New York Times' artikkel.