Illsint Roma-trener havnet på sykestua

Roma-trener Eusebio Di Francesco måtte opereres i hånden etter at han slo i trenerbenken under mandagens 3-3-kamp mot Atalanta.

RASENDE: Eusebio Di Francesco slo seg selv til et sykehusopphold. Foto: Andreas Solaro

Treneren var alt annet enn imponert over Roma-spillernes innsats i Serie A-oppgjøret. I annen omgang dundret han til benken og pådro seg et brudd i hånden, ifølge det italienske nyhetsbyrået ANSA.

Di Francesco la heller ikke skjul på sin skuffelse etter kampen. Roma ledet 1-0, men kom under 1-3 før pause. Til slutt maktet hovedstadslaget å berge uavgjort.

– Jeg ville ha byttet ut sju eller åtte spillere etter første omgang om jeg kunne. Vi ble bedre i annen omgang, men vi forsvarte oss dårlig mot slutten av kampen, og det var derfor jeg ble så sint, sa Di Francesco.

En journalist forsøkte å trekke fram nyervervelsen Javier Pastore, som scoret 1-0-målet.

– Javier Pastore? Han scoret et veldig pent mål, men han forsvant også etter målet. Han kunne ikke hjelpe lagkameratene sine, sa Di Francesco.

Han leder etter planen Roma-spillerne på trening tirsdag ettermiddag, kun timer etter håndoperasjonen.