Storhamar tok «bøtta» forrige sesong og ble Norgesmestere. Nå har Hamar-laget muligheten til å gjøre det samme igjen. Men da må Frisk Asker beseires i best-av-syv-serien.
Storhamar tok «bøtta» forrige sesong og ble Norgesmestere. Nå har Hamar-laget muligheten til å gjøre det samme igjen. Men da må Frisk Asker beseires i best-av-syv-serien. Foto: Junge, Heiko

Slik sendes NM-finalene

Her får du sendeplanen for NM-finalene og svaret på hvem som er Erik Follestads favoritt til å ta «bøtta».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se NM-finalene på TV 2 Sumo!

Storhamar og Frisk Asker er klare for NM-finale i sluttspillet i ishockey. Under kan du se den detaljerte sendeplanen for finalene som starter i morgen fredag. TV 2s ishockeyekspert Erik Follestad er ikke i tvil om hvem som er favoritter før pucken droppes.

– Storhamar er i mine øyne storfavoritter til å ta «bøtta». Men samtidig er de ikke like solide som de var i fjor og Frisk Asker har virkelig fått i gang maskineriet. Og etter at Frisk overraskende slo ut Vålerenga i semifinalen, har de åpenbart noe på gang i Asker. Anført av Anders Bastiansen, Henrik Ødegaard og Nicklas Dahlberg har de både rutinen og kvaliteten i laget til å gi Storhamar kamp. Men til tross for det, er jeg ganske sikker på at gutta fra Hamar tar dette, avslutter TV 2s ishockeyekspert.

Alle NM-finalene sendes på TV 2 Sport 2, med unntak av finale 2 som sendes på TV 2 Zebra søndag. Samtlige sendes selvsagt direkte på TV 2 Sumo. TV 2 Sporten skal ha studio rundt alle finalene utenom finale 2. I finale 1, 3, 4, 5, 6 og 7 vil programleder Marius Skjelbæk ha med seg Erik Follestad eller Ole-Kristian Tollefsen fra indre bane. Kampene vil bli kommentert av Espen Ween eller Kasper Wikestad som har med seg ekspert Bjørn Erevik eller Erik Follestad.

Her er sendeplanen for finalene:
​​
5. april kl. 18.30 (dropp kl. 19.00): Storhamar - Frisk Asker (TV 2 Sport 2)
7. april kl. 18.30 (dropp kl. 18.32): Frisk Asker - Storhamar (TV 2 Zebra)
9. april kl. 18.30 (dropp kl. 19.00): Storhamar - Frisk Asker (TV 2 Sport 2)
11. april kl. 18.30 (dropp kl. 19.00): Frisk Asker - Storhamar (TV 2 Sport 2)
13. april kl. 17.00 (dropp kl. 17.30): Storhamar - Frisk Asker (TV 2 Sport 2)
15. april kl. 18.30 (dropp kl. 19.00): Frisk Asker - Storhamar (TV 2 Sport 2)
​17. april kl. 18.30 (dropp kl. 19.00): Storhamar - Frisk Asker (TV 2 Sport 2)