BLIR IKKE ENIG: Ruben Kristiansen har ikke kommet til enighet med Brann om en kontraktsforlengelse.
BLIR IKKE ENIG: Ruben Kristiansen har ikke kommet til enighet med Brann om en kontraktsforlengelse. Foto: Nesvold, Jon Olav

Kristiansen ferdig i Brann – i samtaler med gamleklubben

Ruben Kristiansen (30) kan være på vei tilbake til Tromsø.

Ruben Kristiansen bekrefter overfor BA at han ikke spiller for Brann neste sesong.

– Vi kommer ikke til enighet. Det er nok mer min skyld enn Brann sin skyld. Jeg synes at klubben har oppført seg eksemplarisk i denne saken, sier han.

Venstrebacken med fire landskamper for Norge har spilt i Brann siden han kom fra Vålerenga sommeren 2015.

Kontrakten løper ut ved nyttår, og han står fritt til å signere for en annen klubb.

Kristiansen har vært med på å spille Brann opp fra Obos-ligaen til gullkamp i Eliteserien. Brann leder ett poeng foran Rosenborg elleve runder før slutt.

Nordlys skriver at Kristiansen allerede har vært i samtaler med Tromsø, hvor han fikk sitt gjennombrudd i 2012, før han gikk til Vålerenga i 2014.

– Det er klart det er aktuelt, men jeg vil ikke gå inn på for mye hva som skjer før ting er klart, sier Kristiansen til avisen, som mener Kristiansen er aktuell for en plass som venstre midtstopper i en trebackslinje.

Brann har allerede forsterket venstrebacken med Thomas Grøgaard fra Odd. Kragerø-gutten skulle opprinnelig melde overgang etter sesongen når kontrakten med Odd løp ut, men klubbene kom like før overgangsvinduet stengte til enighet om en avtale som gjorde at overgangen ble fullført nå.