HER ENDTE FERDEN: Ti meter inn på land endte fritidsbåten etter å ha grunnstøtt i høy hastighet.
HER ENDTE FERDEN: Ti meter inn på land endte fritidsbåten etter å ha grunnstøtt i høy hastighet. Foto: Redningsselskapet

Her endte båtturen for fire personer: – Gullhår!

En båt med fire personer endte 10 meter inn på land etter en ulykke ved Vealøs utenfor Horten natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle nødetatene rykket ut til båtulykken, der en fritidsbåt hadde truffet et skjær i høy hastighet og blitt slengt rundt ti meter inn på land.

Redningsselskapet fikk melding om ulykken klokken 04.20.

Det var totalt fire personer om bord i båten da ulykken skjedde, men alle kom utrolig nok fra det med kun lettere skader.

– Fire godt voksne personer om bord. Andre nødetater på plass. Kun lettere skader! #gullhår #tørdustolepåflaksen, skrev Redningsselskapet på Twitter, godt ispedd hashtags for å illustrere hvor flaks de involverte har hatt.

Redningsskøyta Klaveness Martin rykket ut til stedet. Til Tønsbergs Blad sier Bertil Spetz ved redningsskøyta at dette kunne gått mye verre.

– De hadde englevakt. Det er nesten utrolig at de slapp fra med småskader. Neste gang går det kanskje ikke så bra, sier Spetz til avisen.

Det var en båt på 22 fot som grunnstøtte. De fire personene ble alle fraktet til land for tilsyn av ambulanse, men alle slapp fra det med lettere skader.

Sør-Øst politidistrikt opplyser på Twitter at båtføreren mistenkes for promillekjøring etter ulykken.