BLÅSTE OVER ENDE: Gårsdagens konsert med Backstreet boys i USA ble avlyst etter at inngangspartiet blåste over ende og skadet flere personer.
BLÅSTE OVER ENDE: Gårsdagens konsert med Backstreet boys i USA ble avlyst etter at inngangspartiet blåste over ende og skadet flere personer. Foto: Social Media/ NTB scanpix

Backstreet Boys-fans tatt av vinden: – Flere på sykehus

Flere ble sendt til sykehus etter at et inngangsparti kollapset før konserten i USA lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

14 personer ble skadet etter at et inngangsparti blåste over ende før en utekonsert med Backstreet Boys i Oklahoma i USA lørdag kveld.

Det skriver amerikanske Billboard.

De 14 personene ventet på at konserten skulle starte da ulykken skjedde på den utendørse pavljongen på WinStar World Casino og Resort i Thackerville.

Personene ble behandlet av ambulansepersonell på stedet, før de ble sent til lokale sykehus.

Kevin Richardson, som skulle opptre med bandet, skriver på Twitter at det var et telt som kollapset og at de som søkte ly var dem som ble skadet.

Også Nick Carter twitret om hendelsen.

SØKTE LY: Mange fans måtte søke ly før konserten i Oklahoma i USA i går kveld.
SØKTE LY: Mange fans måtte søke ly før konserten i Oklahoma i USA i går kveld. Foto: Social Media/ NTB scanpix

«Venter og ber for våre fans som ble skadet. Hvis vi kan spille i dag er vi klare. Men sikkerhet først», skriver han på Twitter.

I en pressemelding fra WinStar skriver de at publikum ble bedt om å flytte seg og om å søke ly fra stormen.

«Men 150 publikum som stod i køen fikk ikke med seg advarselen fra personalet. Kraftig vind og regn tok tak i teltet og blåste konsertentreen over ende. 14 personer ble behandlet på stedet før de ble fraktet til lokale sykehus. To er allerede ute fra sykehuset», heter det i pressemeldingen.

Måtte avlyse

Det var usikkert om bandet skulle opptre eller ikke etter stormen. Etter en liten stund opplyste Richardson på Twitter at konserten ble avlyst

«På grunn av skadene fra stormen tidligere i kveld har vi ikke mulighet til å opptre i kveld. Sikkerhet er alltid nummer en prioritet. Behold billettene fordi Backstreetboys kommer tilbake!», skriver han.