Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i sommer spekulerte flere medier at Michael Schumachers kona, Corinna, har kjøpt et feriested på Mallorca til nærmere 300 millioner norske kroner. Dette palasset skal være tidligere eid av Real Madrid-president Florentino Perez.

Denne uken avslører det sveitsiske magasinet L’Illustre at Michael Schumacher skal flytte til det nevnte palasset. Det bekreftes fra byen selv.

– Jeg kan offisielt bekrefte at Michael Schumacher skal bosette seg i byen vår. Alt ligger nå til rette for å ønske ham velkommen, sier ordfører Katia Rouarch til L’Illustre.

Den syvdoble Formel 1-verdensmesteren skadet seg stygt i forbindelse med en alpin-ulykke i romjula 2013. Schumacher pådro seg alvorlige hodeskader da han kjørte off-pist slalåm i Méribel i de franske alpene sammen med sin sønn Mick. I et halvt år lå Schumacher i koma før han ble flyttet hjem til døgnbasert overvåkning i sin villa i Geneve.

Siden er det ikke kommet noen offisielle oppdateringer på helsetilstanden, og i forbindelse med flyttingen til Spania sies det heller ingenting om hvordan hans tilstand har utviklet seg.