HÅND I HÅND: Per Sandberg sammen med hans norsk-iranske kjæreste Bahareh Letnes i Mandal sentrum fredag.
Foto: Espen Sand / NTB scanpix
HÅND I HÅND: Per Sandberg sammen med hans norsk-iranske kjæreste Bahareh Letnes i Mandal sentrum fredag. Foto: Espen Sand / NTB scanpix

– Jeg vil gjerne gifte meg med Per

Bahareh Letnes forteller at hun gjerne vil gifte seg med Per Sandberg, hvis han forblir den samme mannen som han er nå.

Per Sandberg anklager partikolleger for ondskap og fordommer, og hevder i et intervju med Dagbladet at partifeller har dolket ham i ryggen.

Han mener norske medier har begått karakterdrap på kjæresten. Men verken Sandberg eller kjæresten vil navngi partikolleger som de mener har trukket i tråder og gjort det de kan for å ødelegge for paret, skriver Dagbladet.

– Det er i flere uker systematisk spredd løgn og grove usanne påstander om oss. Mediene skjuler seg bak «sikre kilder» og anonyme toppdiplomater. Totalt ubrukelige og tidligere pensjonerte etterretningsoffiserer og etterretningssjefer som uttaler seg om ting de ikke har greie på, sier Sandberg, som varsler at det kommer en bok og at paret vil vurdere rettslige skritt mot flere medier.

– Vi får hjelp av advokater, og vil saumfare mediedekningen. Verken Bahareh eller jeg utelukker rettslige skritt mot flere medier, sier han.

– Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det var så mye ondskap og fordommer i det norske folk. Og i hvert fall ikke hos NRK, TV 2 og andre medier, sier Sandberg

– Mange menn forandrer seg

Letnes forteller til Dagbladet at det er ekte kjærlighet mellom henne og Per Sandberg.

– Jeg vil gjerne gifte meg med Per. Dersom han forblir den samme mannen som han er nå. Mange menn forandrer seg etter at de får kjæreste, sier 28-åringen til Dagbladet.

Sandberg rister oppgitt på hodet når han får spørsmål om han har fridd.

– Jeg er midt opp i en skilsmisse. Utover det, er jeg glad for at Bahareh sier hun vil gifte seg med meg, sier den tidligere toppolitikeren.

Møter pressen

Per Sandberg og Bahareh Letnes skal etter planen møte pressen i Arendal tirsdag kveld.

Det var lenge full forvirring om når pressemøtet skulle finne sted, men Sandberg har nå skrevet i en SMS til Agderposten at han ville møte pressen cirka klokken 21.30 tirsdag.

TV 2 får opplyst at Sandberg også skal delta på et arrangement i regi av kommunikasjonsselskapet Gambit på gastropuben Madam Reiersen tirsdag kveld. Arrangementet begynner klokken 20, og Sandberg skal være med fra cirka 20.55.

NTB/TV 2