KJEMPER OM CL: Uwe Rösler og hans Malmö må score i bortemøtet med Vidi.
Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix
KJEMPER OM CL: Uwe Rösler og hans Malmö må score i bortemøtet med Vidi. Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix

– Jeg forventet ikke noe annet

– De gjør alt for å gå videre, sier Rösler om den ungarske motstanden.

Malmö FF er det siste skandinaviske håpet i denne utgaven av Champions League. Men tirsdagens bortekamp mot ungarske Vidi kan bli krevende for Uwe Rösler og hans lag.

De svenske mesterne blir nemlig møtt av en gressmatte som innbyr til lite festfotball. Ifølge Expressen er gressmatten flekkete, tørr og toppet med sand på stedene det mangler gress.

– På den måten Vidi spilte mot oss i Malmö, og når jeg kommer her og ser banen. Jeg forventet meg ikke noe annet, sa tyskeren på pressekonferansen i forkant av kampen.

– Vidi gjør alt for å gå videre. Det spiller ingen rolle hva det koster, sier tyskeren som tidligere har vært trener for Lillestrøm, Viking og Molde.

På spørsmål om Rösler mener at ungarerne har gjort banen dårlig med vilje, svarte han følgende:

– Det er hva du sier, det er ikke hva jeg sier. Det jeg sier er at jeg ikke hadde forventet meg noe annet.

– Det er veldig farlig å anta ting man ikke kan vite eksakt, det er derfor jeg ikke sier noe. Om du spør om jeg er forbauset? Nei. Etter å ha sett hva som skjedde mot Ludogorets og etter å ha sett hva som skjedde mot oss i den første kampen er jeg ikke forbauset i det hele tatt, og det er det jeg forsøker å ta med til spillerne mine, sier 49-åringen.

Det første oppgjøret i Sverige endte med 1-1. Det vil si at Röslers menn må score mål i Ungarn for å komme seg videre til playoff.

– Jeg tror det er 50/50. Det er et farlig utgangspunkt for de. Vi må score. Om de scorer, forandres ingenting, vi må fortsatt score, sier den tidligere Tippeliga-treneren.

Bergenseren Andreas Vindheim var for øvrig ubenyttet reserve i det første møtet.

Etter tiden i Norge har Rösler vært i fire engelske klubber: Brentford, Wigan, Leeds og Fleetwood Town.