SUPERSTJERNEN I OSLO: Her er Britney Spears på vei til hotellet etter en tur på Narvesen.
SUPERSTJERNEN I OSLO: Her er Britney Spears på vei til hotellet etter en tur på Narvesen. Foto: Kristina Kvistad Hustad / TV 2

Stjernemøte for TV 2-profiler – traff Britney på vei fra Narvesen

I kveld spiller Britney Spears i Norge for første gang på 14 år. Men før hun reiste til Telenor Arena på Fornebu, tok verdensstjernen en tur innom Narvesen i Oslo sentrum.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter konserten på Smukfest i Skanderborg i Danmark har superstjernen reist nordover til vindfylte Oslo.

Det er plass til tusenvis av fans på Telenor Arena, men det er ikke bare de som får oppleve selve konserten som har fått seg en opplevelse de sent vil glemme.

Det har nemlig også TV 2s værankre Kristina Kvistad Hustad og Eli Kari Gjengedal, og TV 2-programleder Peter Bubresko.

– Vi satt og forberedte God sommer Norge-sendingen, da jeg hørte noen si at Britney Spears var på Narvesen, forteller Hustad.

– Kjente pulsen stige

Hun stormet ut av døra sammen med Gjengedal og Bubresko, og et par andre i redaksjonen som håpet å få et glimt av popidolet.

– Vi kom fram til Narvesen, men der var det ingen. Vi hadde hørt rykter om at hun bodde på The Thief, så vi spurtet dit i stedet, sier Hustad.

Da Spears ikke var der heller, begynte de å innse at slaget var tapt. Men så, mens de var på vei tilbake, så de noen i det fjerne med et kjent antrekk.

– Vi så noen langt der fremme, og Eli Kari sa: Er ikke det mistenkelig likt et Britney-antrekk? Jeg var usikker, men så var det søren meg henne. Da kjente jeg pulsen stige, forteller Hustad.

Nå er det vår tur, @elikari! God sommer Norge på TV2 kl 20! ☀️

Et innlegg delt av Peter Bubresko (@petermoi)

Kort samtale med stjernen

Peter Bubresko, som fredag kveld leder God sommer Norge-sendingen, forteller hvordan han fulgte etter «de hylende jentene i redaksjonen» da Spears plutselig dukket opp.

– Jeg gikk bort til henne og sa at vi har et sommershow, og lurte på om hun ville være med. Jeg ble bryskt avvist av det som sikkert var livvaktene, men jeg følte jeg måtte spørre, sier Bubresko.

Spears hadde med seg sønnene, i tillegg til to menn som sannsynligvis var livvakter. Hustad og flere andre spurte om å få ta bilde med henne, men det sa livvaktene nei til.

Eli Kari Gjengedal var den eneste som fikk ha en slags samtale med verdensstjernen. Etter at Bubreskos forespørsel ble avvist, sa Gjengedal «welcome to Norway».

– Thank you, svarte Spears.

Se et glimt av jakten på Britney Spears:

– Lykkerus

Superstjernen fikk gå ganske alene, bortsett fra de ivrige TV 2-profilene som fikk sporet henne opp. Hustad tror folk ikke registrerte at det var henne, fordi hun «gikk så vanlig».

– Vi er helt i lykkerus. Tenk at vi har snakket med Britney Spears, det er helt sykt, sier en ekstatisk Hustad.

– Vi er helt euforiske. Dette var så moro. Det var litt gøy at hun kom gående såpass nedtonet. Det er gøy å se en person du har hatt et forhold til i 20 år, sier Gjengedal.

Det er uvisst hva Spears kjøpte på Narvesen, men forhåpentligvis fikk hun tak i noe som gir henne energi til å ta fansen med storm på Telenor Arena.