SLITER: For andre gang på en uke har den tidligere Tour-vinneren Jan Ullrich blitt arrestert. Foto: Guido Kirchner/dpa via AP
SLITER: For andre gang på en uke har den tidligere Tour-vinneren Jan Ullrich blitt arrestert. Foto: Guido Kirchner/dpa via AP

Ullrich arrestert for andre gang på én uke

Tidligere Tour de France-vinner, Jan Ullrich, ble arrestert fredag morgen etter å ha angrepet en prostituert i Frankfurt, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Han er i politiets varetekt, sa en talsmann til AFP.

Han la til at Ullrich var «påvirket av alkohol og narkotika».

Ullrich skal ha skaffet en prostituert til femstjernershotellet Villa Kennedy i Frankfurt, skrev Bild.

Men han skal så ha kommet i en krangel med «eskorten», før han skal ha «angrepet henne fysisk og skadet henne», uttalte politiet.

Trøbbel

Det er ikke første gangen Ullrich havner i problemer. For kun én uke siden ble han anholdt i 24 timer etter at han skal ha prøvd å komme seg inn i huset til naboen sin, den tyske skuespilleren Til Schweiger, og truet ham.

Etter episoden i Spania sa Ullrich tidligere denne uken at han ville legges inn til rehabilitering og søke hjelp for sine alkohol- og narkotikaproblemer.

Ullrich skal ha returnert til Tyskland torsdag for å starte behandling, før han havnet i problemer igjen, skriver Bild.

Vant Tour de France

I 2017 ble han dømt til betinget fengsel for å ha forårsaket en trafikkulykke i påvirket tilstand. Han fikk en dom på 21 måneders betinget fengsel.

Ifølge aktoratet i rettssaken i Sveits var det bare flaks at ingen mistet livet i ulykken for fire år siden.

Ullrich ble for 21 år siden, da han var 23 år gammel, første tyske sammenlagtvinner av Tour de France. Senere havnet han i dopinggarnet og ble utestengt. I 2013 medga han å ha dopet seg som aktiv.

(©NTB)