Iskald gullfest i badekaret

Warholm sparer på festkruttet til etter kveldens 400 meter finale.

KJØLIG FEIRING: Karsten Warholm tok gull på 400 meter hekk torsdag kveld, men har ikke tid til å feire helt ennå: Fredag skal han igjen kjempe om medalje i EM i Berlin. Foto: Instagram

Karsten Warholm falt ikke for fristelsen å ramle utpå og feire gullet i Berlin natt til fredag.- Gjett om jeg har lyst, spøkte han, da han snakket med TV 2 etter gull-løpet.Han løper nemlig ny finale på 400 flatt fredag kveld.Feiret heller med isbadI stedet ramlet han inn i badekaret til det tradisjonelle isbadet som han med suksess har brukt som sitt fremste restitusjonsvåpen de siste årene.- Vi gjør dette etter hvert løp i mesterskap, har trener Leif Ola