SVIDD I PELSEN: Katten Kunimitsu var savnet i tre uker etter at huset gikk i lufta.
SVIDD I PELSEN: Katten Kunimitsu var savnet i tre uker etter at huset gikk i lufta. Foto: Facebook

Huset ble jevnet med jorden – så dukket mirakelkatten opp

Tre uker etter at huset ble totalskadd i en eksplosjon, ble Kunimitsu oppdaget i et rør.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tre uker etter at en eksplosjon nærmest jevnet huset hennes med jorden, ble Kansas-kvinnen Ashley Nadeau lykkelig gjenforent med katten Kunimitsu, skriver Topeka Capital-Journal.

– Det er et mirakel, sier matmor Ashley.

«Mirakelkatten» var svidd i pelsen og ørene, men virket uskadd, skriver matmoren i en facebookmelding som avisen gjengir.

Utrolig nok hadde katten Kunimitsu klart å overleve eksplosjonen som ødela flere hus. Den hadde trolig krøpet inn i det første og beste stedet å gjemme seg i.

Katten hadde vært savnet siden eksplosjonen, og ble funnet tirsdag i et rør da en bulldoser var på tomta for å rydde opp.

– Hver natt har jeg drømt om at jeg fant henne, sier Ashley Nadeau om katten som måtte overnatte på den lokale dyreklinikken mens veterinæren hadde den til observasjon.

Huset ble etter alt å dømme ødelagt i en gasseksplosjon etter et kraftig uvær, og fire personer ble skadd, skrev lokalavisen Topeka Capital-Journal 20. juli.

Ashley Nadeaus hus ble totalskadd etter at det eksploderte. Utrolig nok overlevde katten Kunimitsu.
Ashley Nadeaus hus ble totalskadd etter at det eksploderte. Utrolig nok overlevde katten Kunimitsu. Foto: Tim Hrenchir/AP/NTB scanpix