KAN BLI DYR: Manchester United må nok betale godt over én milliard kroner om de vil hente Sergej Milinkovic-Savic.
KAN BLI DYR: Manchester United må nok betale godt over én milliard kroner om de vil hente Sergej Milinkovic-Savic. Foto: Francisco Leong

Fotballryktene: – United forbereder gigantbud på Serie A-stjerne

Mens keeper-spekulasjonene er i full gang i Chelsea. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Franske Yahoo Sports skriver ifølge Get French Football News at Fulham har fått avslag på et tilbud om å låne Ole Selnæs fra St. Étienne med en opsjon på kjøp. Angivelig er dette tredje gang den nyopprykkede Premier League-klubben forsøker å hente nordmannen. Nå gjenstår det å se om Fulham kommer med et nytt tilbud.

Sergej Milinkovic-Savic kan fremdeles bli overgangsvinduets store overgang i Premier League. Calciomercato skriver at Manchester United forbereder et gigantbud på den ettertraktede Lazio-spilleren. Også Juventus og AC Milan har vist interesse.

Manchester United har gitt beskjed til Tottenham at de ikke ønsker å strekke seg lenger enn 430 millioner kroner for å kjøpe midtstopper Toby Alderweireld, skriver Mirror. Rødtrøyene skal allerede ha vært i kontakt med Bayern München for en mulig overgang for Jerome Boateng.

Ryktene kommer til å sirkulere heftig rundt keeperplassen i Chelsea frem til overgangsvinduet stenger etter at Thibaut Courtois ikke møtte opp på mandagens trening for å presse gjennom en overgang til Real Madrid. Flere erstattere er allerede nevnt. Mundo Deportivo hevder at Chelsea vil betale utkjøpsklausulen til Atlético Madrid-keeper Jan Oblak på 955 millioner kroner. Sky Sports skriver at Jack Butland kan bli erstatteren dersom Courtois forlater London.

Arsenal skal være villig til å la Danny Welbeck forlate klubben før overgangvinduet stenger, hevder London Evening Standard. Bournemouth, Everton og Southampton nevnes som mulige destinasjoner for den engelske landslagsspissen.

Liverpool Echo skriver at Barcelona-stopper Yerry Mina fremdeles kan ende opp i Lyon, selv om ryktene om en overgang til Everton har vært sterke. Avisen siterer Lyon-president Jean-Michel Aulas som sier at Mina er veldig interessert i å komme til Ligue 1-klubben.

Everton ser derimot ut til å klare å signere brasilianeren Bernard. Daily Mail skriver at overgangen kan bli bekreftet allerede tirsdag.

Ifølge La Sexta vurderer Luka Modric seriøst å forlate Real Madrid til fordel for Inter. Marca skriver samtidig at en annen kroatisk Real Madrid-spiller, Mateo Kovacic, ikke vil trene med laget før fremtiden hans er avklart.

The Sun hevder at Burnley er interessert å hente Peter Crouch.

Mirror hevder at West Ham ønsker å gjøre Carlos Sanchez til Manuel Pellegrinis siste signering dette overgangsvinduet.