Legger press på egen klubb etter nytt tap

Manchester United gikk målløse av banen i sin siste kamp før Premier League-starten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se vinnermålet øverst

Bayern München ble for sterke for United på Allianz Arena. Javi Martínez steg til værs på en corner etter 59 minutter og stanget inn kampens eneste mål.

Dermed tapte United lagets siste treningskamp før Premier League sparkes igang fredag mot Leicester.

José Mourinho benyttet nok en gang anledningen til å sende et lite stikk både til sjefen og konkurrentene sine.

– Klubbene vi konkurrerer med er veldig sterke og har allerede fantastiske lag, eller investerer massivt og kjøper alt og alle, som Liverpool, sier Mourinho til klubbens egen TV-kanal, ifølge BBC.

– Hvis vi ikke forbedrer laget vil det bli en vanskelig sesong. Sjefen min vet hva jeg vil ha, så jeg får vente å se hva som skjer de neste dagene, sa United-manageren før søndagens kamp.

Mourinhos menn var tannløse i generalprøven.​ Phil Jones var en av dem som følte han har en jobb foran seg.

– Vi spilte bra i perioder, men vi er skuffet over resultatet. Jeg har ikke trent på nesten to uker, og det handler om å bli klar til fredag, sier Phil Jones til Uniteds egen TV-kanal.

– Gutta ser friske ut og de koser seg. Jeg trenger å heve meg et hakk. Jo mer jeg spiller, og jo mer jeg trener, jo bedre blir jeg, fortsatte han.

Manchester United kan imidlertid se tilbake på seier mot Real Madrid i oppkjøringen etter fire kamper uten seier i ordinær tid. Tirsdag vant Premier League-klubben 2-1 mot mesterligavinneren, som blant annet mønstret Martin Ødegaard.

Førtse seier
Niko Kovac fikk en seier i sin første kamp på Bayern Münchens hjemmebane. Lagene spilte foran 75.000 tilskuere, i en kamp som ble avbrutt med hyppige drikkepauser i sommerheten.

For Manuel Neuer ble også kampen spesiell. Kapteinen returnerte til hjemmearenaen etter skadeavbrudd som har vart siden 16. september.

Slik startet lagene:

Bayern: Neuer – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Thiago, Martinez, Gnabry – Robben, Müller, Ribery

United: De Gea – Darmian, Lindelöf, Bailly, Shaw – Fred, Herrera, Pereira – Mata, Rashford, Alexis