Gerrard og Rangers mistet seieren på overtid

Steven Gerrard og Rangers måtte spille 78 minutter med ti mann og så lenge ut til å slå Aberdeen borte, men en 19 år gammel debutant sikret 1-1 på overtid.

SEIEREN GLAPP: Steven Gerrard lå an til tre poeng i sesongdebuten, men Rangers slapp inn på overtid. Foto: Andy Buchanan

Rangers fikk et dårlig start da Alfredo Morelos fikk marsjordre etter tolv minutter. Spissen kakket lett til Scott McKenna i leggen etter litt skulderknuffing mellom dem.

Tross utvisningen tok gjestene ledelsen etter halvtimen. James Tavernier var sikker fra straffemerket etter at Josh Windass ble felt.

Aberdeen hadde det meste av spillet, men gjestene noterte seg for flest sjanser. Samtlige poeng holdt på å bli med tilbake til Glasgow, men tre minutter på overtid dukket den 19 år gamle debutanten Bruce Anderson opp og sikret poengdeling med et skudd fra 15 meter.

Det var Gerrards første seriekamp som manager. Den tidligere Liverpool-stjernen har tidligere i sommer ledet Rangers med suksess i europaligakvalifiseringen.

Kristoffer Ajer og Celtic tok en oppskriftsmessig 3-1-seier hjemme mot Livingston lørdag.