Ødegaard fikk nytt innhopp mot Juventus

Martin Ødegaard fikk spilletid også i Real Madrids 3-1-seier over Juventus i lørdagens treningskamp i Washington. Han var innbytter de siste tolv minuttene.

INNHOPP: Martin Ødegaard fikk et nytt innhopp mot Juventus. Foto: Nicholas Kamm

19-åringen slapp til i det 78. minutt. Da hadde Real for lengst kommet tilbake fra 0-1 og styrte mot sin første seier under Julen Lopeteguis ledelse.

Det er usikkert hvor Ødegaard spiller fra høsten, men i sommer har han for fullt trent med Real Madrids A-lag. I midtuken fikk han spille en halvtime etter pause i 1-2-tapet for Manchester United. Han brente da en stor målsjanse.

Real Madrid havnet under mot Juventus etter bare tolv minutters spill. Dani Carvajal gjorde en uheldig inngripen og styrte ballen i eget nett.

Utligningen kom etter en skikkelig suser fra Gareth Bale seks minutter før pause. Fra 20 meter traff waliseren perfekt og sendte en kanon i det lengste hjørnet.

Tidlig i annen omgang var kampen snudd. Marco Asensio hadde bare vært på banen i et par minutter da han satte 2-1 forbi Juve-keeper Wojciech Szczesny. Samme mann økte til 3-1 ni minutter senere.

Cristiano Ronaldo var ikke i Juventus-troppen mot gamleklubben lørdag. Portugiseren hadde sin første offisielle treningsøkt i Torino tidligere i uken. Snart fire uker er gått siden Ronaldo ble solgt fra Real Madrid for over 900 millioner kroner.

Real Madrid møter Roma og Milan i sine to siste treningskamper. Deretter venter byrival Atlético Madrid i den europeiske supercupen i Estlands hovedstad Tallinn 15. august. Det er en kamp mellom forrige sesongs mesterliga- og europaligavinnere.