SKAL JEG KYSSE DET? Max Meyer studerer Crystal Palace-logoen. Han kommer til å tjene helt greit i London-klubben.
SKAL JEG KYSSE DET? Max Meyer studerer Crystal Palace-logoen. Han kommer til å tjene helt greit i London-klubben. Foto: Crystal Palace

Tysk landslagsspiller klar for Palace

Max Meyer blir klubbens desidert best betalte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Crystal Palace har signert den tyske landslagsspilleren Max Meyer (22). Han kommer gratis til London-klubben etter at kontrakten med Schalke 04 gikk ut i sommer.

Meyer, som har fire landskamper for Tyskland, har skrevet under på en treårskontrakt på Selhurst Park.

– Det føles bra, og jeg er glad for å være her. Jeg kan ikke vente med å begynne med å trene med laget og jeg håper jeg vil ha en god sesong, sier han til klubbens nettsider.

Ifølge Daily Mail blir bosmanspilleren den desidert best betalte i Palace. Meyers ukelønn skal ligge på vanvittige 1,8 millioner kroner.

Midtbanespilleren håper nå å ta nye steg.

– Jeg er stolt av å være her, og jeg håper jeg kan ta neste skritt i karrieren min. Jeg vil gjøre mitt beste og tror jeg kan ha en god sesong – kanskje bedre enn den foregående, sier 22-åringen.

Meyer har gått gradene i Schalke, der han totalt fikk 192 kamper. Han scoret 22 mål og hadde 24 målgivende i løpet av sin tid i klubben.

Han spilte 24 kamper og var med på å hjelpe Schalke 04 til andreplass i Bundesliga forrige sesong. Etter å ha kritisert klubbens sportsdirektør i april var han ute av laget resten av sesongen, i påvente av at kontrakten skulle gå ut.

Han var ikke med i Tysklands VM-tropp i sommer. Meyer har OL-sølv fra Rio i 2016, og var med på å vinne U21-EM året etter.

Tyskeren er Alexander Sørloths tredje nye lagkamerat denne sommeren. Fra før har Palace sikret seg keeperen Vicente Guaita, og onsdag signerte klubben også Cheikhou Kouyate fra West Ham.