FUNNET: Her ble Sunniva Ødegård funnet død mandag morgen.
FUNNET: Her ble Sunniva Ødegård funnet død mandag morgen. Foto: TV 2 / Privat

sunniva-saken:

Politiet ønsker å komme i kontakt med par i 20-årene

Varhaug / Oslo (TV 2): Politiet ønsker å komme i kontakt med et par i 20-årene i forbindelse med Sunniva-saken. De to skal ha gått tur i området der Sunniva Ødegård ble funnet drept tidlig mandag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet opplyser torsdag ettermiddag at de ønsker komme i kontakt med et par i 20-årene i forbindelse med etterforskningen av Sunniva-saken.

Sunniva Ødegård ble funnet drept ved 03-tiden på Varhaug på Jæren mandag morgen. Ingen hadde da sett henne siden 22.30-tiden søndag, da hun dro fra hjemmet til en kamerat.

– Politiet er interessert i å komme i kontakt med et par i 20-årene som vi har fått beskjed om at skal ha gått i området mellom klokken 22 og 23 søndag kveld, sier politiadvokat Herdis Traa til TV 2.

Mistanken styrket

17-åringen som er siktet i saken, kom selv til politiet mandag. Han ankom da sammen med en annen person, og ble først avhørt som vitne.

– Vi sitter på mange forskjellige bevis, vitneforklaringer, tekniske bevis, tips og analyser. Vår oppfatning er at mistanken er styrket siden pågripelsen, sier Traa.

Sunniva ble funnet død på en sti like ved boligfeltet der hun bodde.

Politiet var torsdag på befaring på stedet.

– De var der for å gjøre seg kjent og se på stedet, sier Traa.

PÅ BEFARING: Politiet var på befaring i området torsdag. Foto: Anne Sofie Mengaaen / TV 2
PÅ BEFARING: Politiet var på befaring i området torsdag. Foto: Anne Sofie Mengaaen / TV 2

Ukjent åsted

TV 2 har tidligere snakket med et annet par som gikk tur med hund i området etter midnatt, og som mener at liket ikke kunne ha befunnet seg der da de gikk forbi.

Politiet vet foreløpig ikke hvor Sunniva er blitt drept, men den foreløpige obduksjonsrapporten slår fast at hun ble drept.

– Vi kan ikke si noe om hvorvidt funnstedet og åstedet er det samme, sier Traa.

Overvåkningsvideo

Politiet har i løpet av de siste dagene også innhentet overvåkningsmateriale der det har vært mulig.

– Overvåkningsvideo er veldig viktig, og det har vi innhentet, og vi er interessert i å innhente mer om noen har noe av interesse, sier Traa.

Hun ønsker ikke kommentere innholdet i videoene som er sikret.

SIKRET VIDEO: Politiet har sikret overvåkningsvideo, blant annet herfra, på Mix på Varhaug. Foto: Anne Sofie Mengaaen / TV 2
SIKRET VIDEO: Politiet har sikret overvåkningsvideo, blant annet herfra, på Mix på Varhaug. Foto: Anne Sofie Mengaaen / TV 2