Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag er det storslått vinterfest på slottsplassen i anledning kongeparets 25-årsjubileum

Små og store har møtt opp for å feire den store dagen, og kongefamilien har selv deltatt på vinteraktivitetene.

Store gratulasjonsprotokoller er lagt ut på slottet, og i tillegg strømmer gratulasjonene inn på Kongehusets nettbaserte gratulasjonsprotokoll

Mange har et ønske om å gratulere kong Harald (78) og dronning Sonja (78).

– Takk for hjertevarmen

– Takk for at dere har beholdt hjertevarmen til medmennesker. Jeg har fulgt dere i alle år, i glede og sorg, skriver Gunnlaug Åse Tåland i protokollen.

– Det varmer et hvert hjerte å se dere på slottsplassen i dag. Jeg føler stolthet og en følelse av velkommen hjem, etter mange år i Danmark. For 25 år siden var jeg en av mange som var i førstegangstjeneste. Det jeg husker spesielt, er at vi med blandede følelser skulle skifte monogrammet på vår berett fra V til H. Jeg husker jeg beholdt Olav 5-kroningen bak det nye monogrammet, med stolthet har jeg tjent landet. Selv om livets vei førte til at jeg ble dansk statsborger, er jeg evig norsk i hjertet, skriver Trine Eriksen.

«Til slutt kom dagen, 30. januar 1991. Vi skulle ta et siste farvel med kongen vår. Alle var innstilt på å lage en...

Posted by Hans Majestet Kongens Garde on Thursday, January 14, 2016

– Som 16-åring reiste jeg for 25 år siden sammen med tre venner til Oslo fra Hokksund for å tenne lys for vår kjære kong Olav, som jeg syntes var en flott konge. Vi ungdommene sørget over han. Et lyshav av dimensjoner – 16 år, men så oppdatert på kongehuset og hva kong Olav betydde for oss, skriver Maria Luisa Santana.

Ønsker å gratulere HM Kong Harald og HM Dronning Sonja med 25 år på tronen. Jeg husker natten 17.januar 1991. Jeg...

Posted by Wenche Tømmervik on Saturday, January 16, 2016

– Vi har den fineste kongefamilien!

– Vi i Norge kunne ikke ha et flottere kongepar enn dere! Vi er stolte av dere og setter pris på jobben dere gjør hjemme og ute! For noen ambassadører dere er. I tillegg er dere varme, inkluderende og dere ser oss, og det betyr så mye for oss her i Norge. Takk for en imponerende jobb så langt og lykke til videre! Det er godt å kunne si at vi har den fineste kongefamilien! skriver Anne Lovise.

I dag flagger vi for vårt kjære kongepar her på Vikse. Kommer aldri til å glemme 17. januar 1991. Først startet den fø...

Posted by Petter Steen Jr. on Sunday, January 17, 2016

– Kjære Kong Harald og Dronning Sonja, med familie. Tusen takk for den særdeles flotte jobben dere gjør. Dere er folkelige og samlende for det norske folk, og jeg setter stor pris på dere. Jeg føler meg i familie med dere, kanskje særlig fordi jeg har fødselsdag på samme dag som Kongen, så også jeg får salutt fra Kristiansten Festning, Trondheim, på bursdagen min ... Leve Kongen, hans familie og fedrelandet! skriver Guri Stene.

Gratulerer så mye med 25 år, kjære Dronning Sonja og Kong Harald!! For en flott og minnerik gave fra Regjeringen og Vå...

Posted by Thorleif Norum on Sunday, January 17, 2016

KONGEPARET 25 ÅR! De er ALT FOR NORGEI dag feirer vi vårt kjære folkelige kongepar. Jeg er både glad og stolt over å...

Posted by Marit Kjos Sørensen on Saturday, January 16, 2016

Dronning Sonja og kong Harald i sorg og glede

Posted by Anne Kari Helseth Solberg on Saturday, January 16, 2016

 

Gratulerer så mye med 25 år, kjære Dronning Sonja og Kong Harald!! For en flott og minnerik gave fra Regjeringen og Vå...

Posted by Thorleif Norum on Sunday, January 17, 2016

Flott og folkelig feiring av Kong Harald og Dronning Sonja i dag på Slottsplassen. Fint å få være del av folkehavet. Gratulerer med 25 år som konge og dronning.

Posted by Kristine Enger on Sunday, January 17, 2016

Hurra for 25år med Kong Harald og Dronning Sonja.

Posted by Elisabeth Hustad Nonstad on Sunday, January 17, 2016